Elämä on kärsimystä

Ladataan...
sanneve Sanni Eveliina

"Hyvät asiat tapahtuvat silloin, kun niitä ei osaa odottaa." Terveisin se, joka lankesi taas harhaluuloon, että elämä kulkisi jonkin valmiin suunnitelman mukaan. Ja että sitä pystyisi jotenkin ennalta arvaamaan ja hallitsemaan. Ei. Tuntuuhan se epäreilulta, kun niin kovasti haluaisi jotain tapahtuvan mutta mikään ei ikinä mene niin kuin mielikuvissa. Joutuu taas toteamaan: "Tyhmä elämä, en enää koskaan haaveile mistään!" tai "Okei, elämä. Voitit, nöyrryn kohtalooni."

Elämä on...

Hetken

Ladataan...
Aamuisin Valossa

Olin ohikiitävän hetken raskaana, kahviyökkäilyt ja digitestien plussat, kemiallinen raskaus, lopulta selvisi, paljon huolta, positiivisia raskaustestejä vuodosta huolimatta, lääkärikäyntiä ja verikokeita. Pelkona oli kohdunulkoisen mahdollisuus, siksi tutkimukset ja kontrolli.

Nyt kaikki on hyvin. Olen...

Kiitollisuuspäiväkirja opettaa onnellisuutta

Ladataan...

Viime kevät oli ihan liian rankka. Sen lisäksi, että kuljin sairaalassa taas urakalla, ja keho pisti vastaan niin monella tapaa, kuoli perheemme koira, ja opiskelin enemmän kuin pitkään aikaan. Samaan aikaan pyöritin myös blogia, ja kevytyrittäjyysjuttuja. Onko siis ihmekään, että siinä väsyi?

Olen ottanut nyt kesän lepiä. Nukkunut niin paljon kuin vain nukuttaa,...

"En haluaisi valittaa, mutta..."

Ladataan...
mannika Nukkuvan rukous

Tunnetko ihmistyypin, jolle ei ikinä mikään kelpaa ja joka jaksaa nurista lähes tulkoon jokaikisestä asiasta? Viime kesänä tämä ihmistyyppi valitti siitä kun sää oli sateinen ja kolea, eikä mikään kasvi kasvimaalla kasvanut. Tänä kesänä sama ihminen valittaa kuinka on liian kuuma ja mikään kasvi kasvimaalla ei kasva, koska on liian kuivaa. "Jatkuvasti...

Helpotus

Ladataan...
Aamuisin Valossa

Hyviä uutisia.

Säikähdyspimeys on väistynyt.

"Joskus voi käydä näin, hienoa".

*****

Mennyt viikko oli kauhea, ehkä kauhein.

Nyt kehossani myllertävät progesteronilääkityksen sivuoireet. Mieleni on kuitenkin jo...

Kun toisella on jotain, mitä minulla ei ole.

Ladataan...
MarjoH Mama Hill ja pojat

 

Olin eilen kylässä ystäväni luona. Kyläily oli ihanan erikoinen. Vain me aikuiset, ei lapsia ympärillä pyörimässä. Ihana hiljaisuus, jossa vain meidän aikuisten äänet kuuluvat – lapset eivät syö kaikkea huomiota.

Ystäväni lapset olivat nimittäin mummon luona viettämässä viikkoa.

Tiedättekö kuinka onnellinen olin hänen puolestaan? Silmittömän onnellinen. Tilanne, joka ei tule olemaan koskaan mahdollinen meidän perheessä. Asia, jota väsymyksen hetkinä toivoisin, mutta...

A cotton candy can brighten the mood.

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Heräsin eilen siihen, että en kuullut vasemmalla korvalla mitään. Tai jos kuulin, tuntui, kun kahta kattilankantta olisi pamautettu yhteen. Kurkku tuntui karhealta ja silmät oli kirveltävän väsyneet ja turvoksissa. Mun silmät ei turpoa oikeastaan huonoista yöunista eikä rankasta itkemisestäkään. Mutta tämä turvotus tuntui ja näkyi. Ja näkyy. Olin nukkunut tätä edeltävänä yönä jotain 12 h. Olen ollut viime viikolla koko loppuviikon aivan totaalisen väsynyt. Tänä aamuna oli pakko soittaa...

Mistä voin olla kiitollinen juuri nyt tänään

Ladataan...
InesSay Ines Says

Laitanpa kampoihin ankeudelle.

Koska varsinanen positiivinen ajattelu ei juuri nyt tällä hetkellä onnistu vaikka kuinka yritän, löytyy silti aina syytä olla kiitollinen vallitsevasta tilanteesta.  Ja mikä nurinkurisinta, omasta elämästäni  niitä löytyy vaikka kuinka paljon. Tästä syystä päätin listata tähän asioita joista nyt, juuri tänään olen kiitollinen ja ainutkaan niistä ei ole minulle tai kenellekään muullekaan itsestäänselvyys.

...

Pages