Kirppishommia

Ladataan...
sharks by a mile

Mulla on ollut jo piiiitkän aikaa tavoitteena pitää kirppistä. Vaatteita mulla ei sinänsä ole jumalattomia määriä, mutta niistäkin joita on, käytän oikeasti vain murto-osaa. Loput lojuvat unohdettuina kaapin perukoilla, mikä jollain tapaa ahdistaa: meillä on ylimääräistä tavaraa muutenkin liikaa, ja vaatteille voisi löytyä uusi, onnellinen omistaja.

Tykkään tosi paljon kirpputoreista. Täällä Lappeenrannassa lempparikirpparini on rautatieaseman...

Kirppis

Ladataan...

 

Olen joskus miljoonia vuosia sitten saanut suurimman osan tuloistani kirppismyynnillä. Se oli rankkaa hommaa ja aikaavievää, kun piti kiertää muita toreja että sai ostettua kamaa omaan pöytään myyntiin, hiukan kalliimmalla tietty.... Juuh, tiedän että sellaisista ihmisistä ei pidetä. Jos joku näkee oman tuotteensa myynnissä jollain muulla niin alkuperäiselle myyjälle tulee tästä paha mieli. Itse en ajattele asiasta näin, enkä missään nimessä alkaisi vaatia tavaraa takaisin itselleni...

Outfit of today - ihana uusi neule

Ladataan...

Kävimme tänään avokin kanssa Helsingissä nappailemassa pokemoneja, ja päätimme (minä päätin) pysähtyä Johanneksenkirkolla nappaamassa pari kuvaa. Vaikka sää olikin hieman harmaa, niin me amatöörikuvaajat onnistuimme silti saamaan muutaman julkaisukelpoisen otoksen tämän päivän asustani. Laatu ei kuitenkaan ole maailman parhain, joten pahoittelut siitä! Kuvissa oleva neuletakki on FB-kirppikseltä ostettu uusi ihanuus. Rakastan mustavalkoista grafiikkaa vaatteissa!

 

...

Kiitos kirppistelijöille!

Ladataan...
Laura Villa Saga Villa Saga

Eilen kirppisteltiin upeassa auringonpaisteessa Villan pihalla, kiitos kaikille kävijöille! Rauli -myrsky riehui rannoilla, mutta mökkimme sijaitsee korkealla mäen päällä, eivätkä tuulet meitä häirinneet.

En valitettavasti ehtinyt kuvata, koko ajan oli sopiva säpinä. Paljon kävi tuttuja, mutta myös...

Kotimaista ja kierrätettyä - sananen lastenvaatteista

Ladataan...

Esikoisemme ollessa pieni en vielä tiennyt mitään lastenvaatemerkeistä ja ostinkin vaatteita pääasiassa halpavaateketjujen tarjonnasta. Minulla ei ollut hajuakaan niistä ihanista suomalaisista merkeistä, joiden varastoista nyt ammennan lastenvaatteemme. Jo jokunen aika sitten tein arvovalinnan, että haluan panostaa kotimaisuuteen ja ylipäänsä vaatteiden eettiseen tuotantoon. Päätin, että pyrin ostamaan pääosin kotimaisia vaatteita tai ainakin Suomessa suunniteltuja ja eettisissä oloissa...

Pages