Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela - Gemini

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Suomen naislaulajien parhaimmistoon kuuluvat Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela keikkailevat juuri nyt yhdessä yhteisnimellä Iivanainen - Kurkela: Gemini. Kiertueen Helsingin-konsertti oli lauantaina Peacock-teatterissa, ja ostin konserttiin lipun heti, kun se tuli myyntiin joskus kesällä.

Tutustuin...

Yökyöpelit Tapiolasalissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

No nyt oli kyllä aikamoinen superviikonloppu pienellä tytöllä! Ensin hän pääsi lauantaina katsomaan sirkusta ja sitten vielä sunnuntaina Yökyöpelit-konserttiin Espoon Tapiolasaliin! Ja vielä kauniissa kukkamekossa ja valkoisissa ballerinoissa!

Yökyöpelit on Laura Ruohosen teksteihin perustuva lastennäytelmä ja Ylen taannoin esittämä tv-sarja, johon...

Vauvakuplasta Musen keikalle

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Niinhän siinä sitten kävi, että vajaan parin viikon takainen Queenin keikka jäi minulta näkemättä ja kuulematta, sillä poikamme syntyi juuri konsertin aikana.

Tiesin toki jo lippua ostaessani, että tällainen riski on olemassa, mutta ajattelin, että kyllä lippu jollekin kelpaa, jos en pääse keikalle itse. Lahjoitin lipun lopulta naapurilleni, joka ystävällisesti ulkoilutti koiraamme useamman kerran sillä aikaa, kun olimme itse sairaalassa.

Ostin joskus viime vuoden...

Mariah

Ladataan...

Mariah Carey esiintyi eilen ensimmäistä kertaa Suomessa osana Sweet Sweet Fantacy -kiertuetta. Vaikka en nyt ole mikään megafani, löytyy minulta toki hänen cd:t ja hitit soittolistalta - joten pakkohan keikalle on mennä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että yleensä enemmän harmittaa, ettei ole mennyt keikalle kuin se, että menee. Kerran kun joku Suomeen asti vaivautuu. Janet kun perui taas ja Havajillakin mentiin juuri ristiin kiertueen kanssa.

Areena oli kyllä harvinaisen vajaa, hyvä jos...

Pori Jazz 2015

Ladataan...

Terveisiä Porista! Vietin siellä mahtavan miniloman nauttien samalla Pori Jazzeista. Olen käynyt Porissa/Jazzeilla viimeksi yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2004, kun Alicia Keyes esiintyi siellä. Nyt oli siis korkea aika palata ja tutustua vähän paremmin kaupunkiin, taisin rakastua. 

Jazzien legendaarinen ongelma on varmasti majoittuminen Porin kokoisessa kaupungissa tällaisen ihmismäärän vieraillessa kaupungissa. Olin kuitenkin onnekas, kun satuin avaamaan suuni ja majoitus...

Cheek-show

Ladataan...

Yllättäen monen viikonloppuun taisi kuulua Cheekin Kuka muu muka -kiertueen päätöskeikka Helsingin Olympiastadionilla. Koitin saada itse lippuja toisen keikan tullessa myyntiin, mutta eihän siitä tullut mitään. Liput jäivät kyselemättä, kunnes havahduin tämän viikon Helsingin Sanomien jutun luettuani tarkistamaan lipputilanteen uudestaan. Ja onnistuin saamaan vielä liput kentälle, JippiKayJei! Toki nettihuutokaupat olisivat varmasti olleet pullollaan niitä, mutta ei kiitos. Vaikka Cheekin...

Pages