Hehkua aikuisellekin iholle

Ladataan...

Minulta kysytään usein voiko aikuinen nainen käyttää ihollaan hehkuvoiteita tai muita korostustuotteita. Suhtaudun aiheeseen hieman varovaisesti, koska en pidä kielloista tai säännöistä vaan kunnioitan jokaisen naisen persoonan korostamista. Jos aikuinen nainen mielii iholleen hehkua, sitä voi varmasti käyttää ja valita tuote sen mukaan millainen iho on. 

Sensai Supreme Illuminator on highlight jota suosittelen lämpimästi niin nuorille kuin vanhemmillekin...

Meikkipussin kevennys ihastuttavalla trio -paletilla

Ladataan...

Rakastan tuotteita jotka keventävät meikkipussin sisältöä. Tykkään meikeistä mutta minusta on ihanaa jos samalla tuotteella voi tehdä monta asiaa. Tämä kaunokki on Oriflame The ONE Countouring Kit -muotoilupaletti. Paletissa on aurinkopuuteri, poskipuna ja heleä korostusväri. Sävyt ovat joka tytölle sopivat, tarpeeksi hennot ja neutraalit.

Aion käyttää kesämeikissäni samoja värejä myös luomille,...

Pikkujoulumeikki Galaxylla

Ladataan...

Blogini Instagramin puolella on vilkkunut viime aikoina meikkikuvia ja varsinkin uuden Moondust-paletin myötä innostuin meikkailemaan ihan uudella tavalla ainaisten mattaisten ja naturellien meikkieni sijaan. Upein väri Moondust-paletissa on ehdottomasti vihreän sinertävä Galaxy, joka on päässyt luomilleni jo kolmesti pikkujoulujen aikaan. 

 

 

...

Punaposki

Ladataan...

Kun näin tämän Reviderm Reshape Blusher poskipunan, meinasin pyörtyä ihastuksesta! Pyysin sen heti testattavaksi ja rakastuin ensikosketuksella.

Cherry Cheeks - nimi kertoo poskipunan sävystä paljon. Kirsikanpunainen ihanuus on hienojakoinen mikromineraaleja ja timanttihiukkasia sisältävä poskipuna, joka sopii herkällekin iholle laadukkaan koostumuksensa ansiosta. 

Poskipunan...