Ookko nää Oulusta? – Turistina kotikaupungissa

Ladataan...
Noorasisko SMTHNG GOOD

Muutin pois Oulusta 10 vuotta sitten. Tänään palasin huudeille turistina, moikkaamaa sukulaisia ja toteuttamaan haaveilemani kesäseikkailun. Nappasin fillarin alle (kuinkas muutenkaan, Ouluhan on tunnettu hyvistä pyöräteistään) ja lähdin huristamaan pohjois-Oulusta kohti keskustaa.

Ohitin alkumatkasta vanhan ala-asteen kouluni, joka tosin on sen jälkeen vaihtanut jo nimeään...

Muuttohommia

Ladataan...
Weetzie Vähän ennen unta

Edellisessä postauksessa haikailin isomman asunnon perään ja kuinkas ollakaan on muutto pian ajankohtainen. Isompi asunto löytyi ihan sattumalta ja nykyinen asunto meni nopealla aikataululla kaupaksi. Eilen kävin raapustamassa nimet papereihin ja tämän jälkeen vaeltelin vaunujen kanssa pitkin tuulisia katuja. Mieleni valtasi suuri haikeus. Vaikka en muuta kovin kauas nykyisestä kaupungista, tuntuu kun muuttaisin ihan toiseen maailmaan.

Tässä kaupungissa kasvoin aikuiseksi...

Lähtemisen vaikeus

Ladataan...
Nekku Passi ja hammasharja

Huomenna on se päivä, jolloin lähdemme matkaan. Miten nopeasti kaksi kuukautta menivätkään? Vastahan iloitsimme lippujen ostosta. Nyt on jännitys ja paniikki vallannut pääkopan. Päässä pyörii miljoona "mitä jos...?" kysymystä ja tekisi vain mieli perua lähtö. Jokainen pieni asia nostaa kyyneleet silmiin, "nyt vien vimeisen kerran roskat, istun viimeistä kertaa tässä bussissa, kävin viimeistä kertaa elokuvissa, halasin viimeistä kertaa läheisiä..." Vaikka järjellä yrittää ajatella, että ei...