Kulmakynän paluu, Top 3 lista

Ladataan...

Olen aina vannonut puuterimaisen kulmakarvavärin tai kulmien meikkaamisen nimeen luomivärillä. Mielestäni puuterimaisella tuotteella ja siveltimellä kulmista saa pehmeän luonnollisen näköiset tai hyvin voimakkaat halutessaan. Lopputuloksesta tulee aina kaunis. Olen edelleen samoilla linjoilla, mutta vanhojen suosikkieni rinnalle olen löytänyt uudelleen kulmakynät.

Kulmakynät ovat kehittyneet parissa vuodessa valtavasti. Muistan vielä ajan, kun markinoilla olevat kulmakynät olivat...

Kulmakarvat heti herätessä, eli miksi rakastuin microbladingiin

Ladataan...

 Kulmat saatu, kiitos Suvi Tiilikainen! <3

 

Kun astuin sisään Velvet Töölöön ilman kulmameikkiä, vastassa ollut kulma-artisti Suvi Tiilikainen sanoi: ”Tämä ei olekaan ihan niin nopea juttu kuin ajattelin.” 

Tunnen Suvin työni kautta. Hän oli nähnyt minut ennen ainoastaan meikattuna ja kuvitellut kuten aika...

Kulmakarvaguru Suvi Tiilikaisen luonnollinen microblading Riia Meikkipäälle

Ladataan...

Olin aluksi sitä mieltä ettei microblading ole minua varten. Meikkaan kuitenkin päivittäin ja haluan korostaa kulmakarvojani kynällä tai luomivärillä. Vaihdan ahkerasti hiusteni väriä ja haluan muokata kulmien mallia kapeammasta levempään päivästä riippuen.

Juttelin Suvin kanssa aiheesta ja päätin kuitenkin kokeilla pientä aamujen helpotusta pigmentoinnin avulla. Koska opiskelen nykyään ja aamuni alkavat hyvin aikaisin, ajattelin, että ehkä todella kiireisiä aamuja voisi vähän auttaa...

Kicksin dip brow -kulmakarvatuote ja muita meikkejä/ Dip brow pomade by Kicks and other makeup stuff

Ladataan...

Ajattelinpa selostaa hieman uudesta meikkisuosikistani ja yleisesti yhdestä meikkilookistani. Olen aiemmin käyttänyt lähinnä kulmakynää ja joskus luomiväriä kulmakarvoihini. Luomiväri kulmakarvatuotteena ehkä kuulostaa omituiselta, mutta en usko sen eroavan ihan kauhean paljon puuterimaisesta kulmaväristä, ja minusta lopputulos on ainakin ollut ihan hyvä.

...

Microblading -kulmakarvat ilman microbladingia

Ladataan...

Vaviskaa kulmakynät, teidät on kohta syrjäytetty! Syksyn  uutuus,  L´Oréal Paris Paradise Pomade Exatic -kulmaväri on nimittäin huikea tuote. Sävyjä on kolme, aivan blondi, keskivaalea ja tumma, kaikki hyviä. Mukana on sivellin, joka tekee todella tarkkaa jälkeä. Itselleni tuli heti mieleen microblading. Itse tuote on geelirajausvärin kaltainen, iholla...

Oriflamen kulmavärit

Ladataan...
iinajohanna iinajohanna

Tässä blogissa ajattelin kertoa millä tuotteilla teen mun kulmakarvat. Käytössä mulla on Oriflamen The One -tuotteita. 

Näillä tuotteilla kulmien teko on nopeeta ja helppoa, vaikka oonkin ehkä maailman surkein laittamaan kulmakarvat!

...

Operaatio kulmien blondaus

Ladataan...

Kävin kampaajalla päivittämässä jälleen pääni, ja päädyin viileän vaaleaan tukkaväriin taas hetken aikaa muuta testattuani. Olen tässä pohdiskellut mitä tehdä kulmakarvoilleni, kun vaalea hiusvärin kanssa oikean kulmakarvavärin löytäminen on aina vähän haastavaa. Karvani ovat sen verran harvat, että meikata ne kyllä täytyy.

Siispä ajattelin pitkästä aikaa testata kulmien vaalentamista. Minulla on ollut aikaisemminkin blondatut kulmat ja etenkin tumman silmämeikin kanssa look toimii...

Huipputuote kulmille

Ladataan...

Kulmakarvat. Nuo kasvojen kehykset ja kulmakivet. Kulmat ovat tämän päivän meikissä "se juttu" ja välillä tuntuu, että ne saavat jopa liikaa huomiota. Siksi ammattilaisena kannatan tietynlaista luonnollisuutta, pehmeyttä ja ylipäätään kokonaisuuteen sopivuutta. Liian piirretyt tai täydelliset kulmat saavat minulta miinuspisteitä. Olen kai hieman vanhanaikainen tässä suhteessa.

...

Kulmakarvojen värin päivitys

Ladataan...

Kun muutama viikko sitten vaihdoin hiusvärini blondista brunetteen, meni samalla uusiksi myös kulmien meikkaus. Tämä on minulle tuttua, sillä olen kova vaihtamaan tukkaväriä, mutta painin aina saman ongelman kanssa kun muutos sitten tapahtuu. Punapäänä kulmakarvojen väri on ehkä vaikein löytää sopivaksi, mutta nytkin olen ollut vähän pihalla tämän tumma kanssa, kun edellisestä kerrasta tummana on kulunut vuosia.

Löysin kuitenkin onnekseni jostain meikkipussista vanhan luottotuotteeni...

Kulmien muotoilusetti Rimmeliltä

Ladataan...

Olen aina käyttänyt kulmakyniä kulmieni meikkaamiseen, koska ihoni rasvoittuu ja puuteriset kulmavärit eivät pysy niin hyvin ihossa. Merkille jos toiselle on kuitenkin alkanut ilmestymään kulmavahoja, joilla värin saa kestämään kulmissa paljon paremmin kuin pelkän puuterimaisen kulmavärin avulla. 

Kulmavahalla karvat saa muotoiltua haluamallaan tavalla ja puuterimainen kulmaväri kiinnittää vahan paikoilleen ja täyttää tyhjät kohdat. Omat kulmakarvani ovat sen verran ohuet...

Pages