Kiinnostavia keskusteluja Lux Helsingissä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Lux Helsingin (ja ehkä koko kuluneen vuoden) suloisin hetki koettiin heti alkumetreillä, kun vietiin lapset päiväkodista Hakaniemen Mäkkärille syömään. Siinä Alppu, Frida ja Taimi istuivat vierekkäin - ja kävivät keskenään keskustelua!!!!

Frida: Alppu, kenen kanssa leikit tänään päiväkodissa?

Alppu: Minä leikin Einon kanssa.

Taimi: Minä syötin...

Kulttuurikodin kasvatus ei vaadi rahaa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

 

Joku kysyi minulta täällä blogissa kerran, miten voi kasvattaa lapsestaan kulttuurikodin kasvatin, jos on tosi vähän rahaa käytössä. Sydämeni särkyi vähän, kun luin tämän kommentin, ja minun on ollut tarkoitus palata siihen monesti. Ja nyt palaan!

Minähän aina vitsailen tuolla kulttuurikodin kasvatti -nimityksellä. Se on enimmäkseen itseironiaa, kun...

Kulttuurikodin joulukalenteri (on ilmainen)

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Varastin idean isosiskoltani Lotalta ja kutsun sitä nimellä Kulttuurikodin joulukalenteri. Lainasin siis kirjastosta 24 kirjaa ja luen joulukuussa joka aamu aina jouluaattoon saakka Alpulle yhden kirjan, eli näin avaamme luukun. Simppeli mutta hauska homma. Lotta sanoi, että viime vuonna hänen tyttärensä olivat olleet tästä ihan fiiliksissä.

(Okei,...

Outo laakso paljastaa jotain yhteiskunnastamme

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Voin heittämällä sanoa, että tämän hetken kiinnostavin kulttuuripodcast on äsken Yle Areenaan ilmestynyt Outo laakso. Se on podcast kauhuelokuvista, mutta todellisuudessa se kertoo paljon muustakin, kuten siitä, minkälaisia normeja meidän yhteiskunnassamme on: mitä pidetään yleisesti hyvänä ja oikeanlaisena elämänä, mitä taas vääränä ja...

Ateneumissa tapahtui käsittämättömyyksiä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Käytiin viime torstaina Raisan, Fridan ja Alpun kanssa Ateneumin lastentapahtumassa, jonne meidät oli kutsuttu (varmaan siksi, että kyseessä on kulttuurikodin kasvatit). Ensin syötiin herkulliset annokset (Alppu veti spagettinsa ja lihapullansa viimeistä murua myöten) ja sitten koitti käsittämätön osuus.

Olen tottunut, että mun kulttuurikodin kasvatti aiheuttaa...

Pages