Menkat

Ladataan...
randolfinhipat Randolfin hipat

Sain ilokseni kutsun Valtimonteatterin Syklit-esityksen kutsuvierasnäytökseen. Teos kertoo menkoista: menkkakivuista, kuukautissuojista, kuukautissuojamainoksista. Menkkojen asemasta eri kulttuureissa. Menkkojen asemasta yksilön elämässä. Syklit alkoi kiusaantuneissa tunnelmissa, mutta jatkui suoranaisena ilotulituksena, ja päättyi minun ja asiantuntijavieras Mabbiksen osalta huutonauruun.

Syklit on jaettu eri...

Menkkaärsytys

Ladataan...
-H Mietteitä arjessa

Krampit. Tamponit. Veri. Menkat.

Niin ihanaa olla nainen! Tai sitten ei.. Jos et tahdo ällöjä yksityiskohtia, suosittelen lukemisen lopettamisen tähän kohtaan.

Taas ne alkoivat. Odotin kuin kuuta nousevaa, että ne alkavat ja ovat sitten ohi. Nyt krampeista kärsiessäni, vihaan oloani ja kroppaani. Tunnen itseni ällöttäväksi. Turvonneeksi palloksi.

Välillä tuntuu, että elämä pyörii menkkojen ympärillä. No ei ehkä...

Kuukautiset. Näin ne muuttavat minua (hirviöksi).

Ladataan...

Tiedättekö sen tunteen, kun joskus heti herättyäsi tiedät, että päivästä tulee täysi katastrofi? Että mikään ei tule luistamaan ja oikeasti kannattaisi vaan sulkea silmät ja nukkua päivä läpi. No. Sellaista on olla nainen kerran kuussa. Kuten nyt vaikka viime torstaina.

Kello soi 6.50, kuten ihan jokaisena muunakin aamuna arkisin. Tosin olin herännyt jo 6.30, 6.35, 6.40 ja...

NE

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Outokummun urheilutalo talvella 2000. 

Olen kaksikymmentävuotias ja opiskelen Pohjois-Karjalassa musiikkiteatteria. Lukujärjestyksessämme on mukana myös aikidoa, joten olemme kokoontuneet kokovalkoisissa puvuissamme urheilutalon tatamille etsimään harmonisen voiman tietä. Minulla tosin ei ole erityisen harmoninen olo, sillä minulla on kuukautiset. Supertamponit...

Öljynvaihto.

Ladataan...
Torey Näissä neliöissä

Naisen, ei auton.

Nykyään vihaan kuukautisia. Kierto vaikuttaa nykyään eri tavalla kuin ennen.

Kuukautisten alkaessa iskee usein 2-3 päivän migreeni. Menkkakivut muistuttavat pahimmillaan synnytyksen käynnistymistä. Toisena päivänä vuodan kuin seula. 

Kuukautiset ovat muuttuneet aika tavalla 10 vuoden takaisesta. Osasyynä raskaudet joita takana kolme. MIKSEI KUKAAN KERTONUT MOISESTA! Vasta neuvolassa kun keskustelin asiasta, sain kuulla kuukautisten runsastumisen ja...

MENKAT LAVALLA

Ladataan...

 

Ne on täällä taas. Menkat.

Vatsa on turvonnut ilmapalloksi ja kaikki vaatteet kiristää. Yrität laittaa vielä viime viikolla oikein hienosti istuneen mekon päälle, mutta nyt se kiristää kaikkialta.

Ajattelit laittaa illan keikalle myöskin sirot nikkurimalliset korkkarit. Lähdön hetkellä yrität sujauttaa ne jalkaan, ja siro ei ole todellakaan...

Tervetuloa viihdeviikoille!

Ladataan...
neutroni Aktivoitumisenergia

Jos et mistään ällöstä halua kuulla, älä lue pidemmälle! 

 

<3

Nää on nyt ne mitä miehet ei vaan tajuu. Luin Mielikuvituspoikaystävä -kirjan pari kuukautta sitten yheltä istumalta ja mä vaan naureskelin itekseni. Siinä tätä asiaa käsiteltiin hauskasti niin että se kuvailtiin mahdollisesta miesnäkökulmasta. Tyyliin että hei, sun peniksestä vuotaa verta pari päivää. Tai ehkä viikon. Mut, se on ihan ok.

Siis ne MENKAT. Menkat.Menkat....

Menkkapaketti esiteinille

Ladataan...
Krisloca Best for Me

Tyttäreni täytti tänä keväänä 10 vuotta ja vaikka omat menkat onkin alkaneet aikoinaan vasta ollessani 14 vuotias, halusin ottaa aiheen esille jo nyt. Halusin olla se, joka ensimmäisenä menkoista tyttärelle juttelee eli jo ennen koulua ja kavereita. Lisäksi olen ymmärtänyt, että nykynuorisolla menkat...

Pages