Pastellikevään aivopesemä

Ladataan...
Laurakoo Kosmetiikkakaaos

En seuraa juurikaan muotia, mutta olen aivopesty pitämään tietyistä väreistä tiettynä vuodenaikana. Lähinnä nämä voi jakaa kahteen kategoriaan, kevätauringon paistaessa pastellit ja syksymmällä murretut/mausteiset sävyt.

Viimeaikojen kynsilakkavalintojen perusteella voisin sanoa että jep, kevät on tullut. Tutut pastellit ovat eksyneet kynsilleni jo muuaman kerran ja tässä esittelen tämän hetkiset suosikkini....

Kädet kuntoon

Ladataan...

Syksy saapui ja ainakin minä huomaan, että kädet kuivuvat korpuiksi kesän jälkeen. On pakko alkaa tehdä hoitotoimenpiteitä, ennenkuin iho näyttää kalansuomuiselta ja rutikuivalta. Olen myös aloittanut opinnot Mäntsälän Puutarha-alan oppilaitoksessa kukkapuolella, ja koska käsiä tulee pestyä entistäkin enemmän, iho todellakin kuivuu. Nyt on toimittava!

Sain testattavaksi ...

Marraskuun kuukauden tuote: CND Creative Play kynsilakat

Ladataan...

Lakkaan kynteni nykyään ärsyttävän harvoin. Ennen en voinut olla ilman kynsilakkaa, nykyään saatan viikon pohtia millä värillä lakkaisin kynnet sitten kun se hetki koittaa, että on aikaa kuivatella kynsiä rauhassa. Pienen vauvan äitinä on lähes Murphyn laki, että juuri kun vauva muka nukkuu ja lakkaan kynteni, niin tadaa - hän herää ja haluaa syliin. Sellainen vaihe elämässä nyt.

Nämä kynsilakat ovat parasta pitkään aikaan! Siksi haluamme antaa niille arvoisensa tittelin, eli...

Syksyn kynsilakkasävyt

Ladataan...

Jos jostain olen innoissani, niin Lumenen tämän syksyn kynsilakkojen värimaailmasta. Syksyn trendivärejä ovat inspiroineet vaaleat ja puuteriset sävyt beigen ja harmaan vivahteissa.

 

 

Kahden vaalean sävyn JÄÄHUNNUN ja KANERVIAN eroa ei oikein saanut kuvattua, mutta KANERVIA (...

Pages