c'est la nouvelle course à l'espace

Ladataan...
vanha veikko vanha veikko

Signaaliyhteys toiseen ihmiseen oli kuin maasta kiertoradalle.

 

 Olen vanhasta internetistä, siitä jossa ei koskaan esiinnytty oikealla nimellä.  Tieto kasvoi purkeissa ja unohtui karamelleihin, jotka olivat värikkäitä ja mauttomia, se kammattiin kuusikymmentä kertaa sekunnissa kaljuuntuvan päälaen yli, muuttui modeemin laulussa ja monokromiunissa...

Pari suhdemuistoa

Ladataan...
titiuku Kaikki uusiks

Näin eron jälkeen tuntuu, että hyvä muisti on kirous. Kaikki muistuttaa miehestä.Vaikka emme koskaan asuneet yhdessä, ehti muistoja kertyä pieniksi pinoiksi, jotka ovat nyt levinneet ympäriinsä kuin tuulen puhaltamana. Ja niitä tulee vastaan ihan joka paikassa.

Ensinnäkin vaatteet. Miksi muistan, mitä mulla oli päällä milläkin treffeillä? Mieluummin unohtaisin, niin voisin laittaa päälleni ihan vain paidan, enkä "sitä paitaa, joka mulla oli silloin, kun se sanoi rakastavansa mua"....

LANA DEL REY: TROPICO

Ladataan...
Nyx COVER

Lana Del Reyn lyhytfilmi Tropico on kertomus matkasta paratiisista, helvetin (Los Angeles) kautta taivaaseen. Marily, Elvis, John Wayne, jengit, huumeet, stripparit, väkivalta ja rakkaus muodostavat hyvinkin Del Rey-tyylisen 27 minuuttisen kokonaisuuden.

Myönnän, että Lana Del Rey on dominoinut...

Melt!: sunnuntai

Ladataan...

 

Viimeistään kolmantena festaripäivänä tunsi allekirjoittanut olonsa jo ihan rehellisesti vanhaksi. Jalkoja särki ja nukutti — paketista puuttuivat enää orastavasta iltapäiväsateesta oireilevat nivelet.

Onneksi sunnuntain ensimmäistä esiintyjää odottelikin melkoisella innolla; kuluneen vuoden puhutuimman artistin livenä näkemistä kun olin etukäteen odotellut valtavasti — taas ehkä vielä enemmän uteliaisuudesta kuin varsinaisesta faniudesta.

...

Pages