Ajatuksia lapsen julkisuudesta blogissa ja sosiaalisessa mediassa

Ladataan...

Vauvan syntymä lähestyy, ja olen enenevässä määrin miettinyt hänen näkyvyyttään tässä blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Blogini on tällä hetkellä niin sanotusti puolijulkinen. Blogin kautta minut on helppo tunnistaa ja henkilöllisyyteni selvittää, mutta kasvokuvia itsestäni en juurikaan ole julkaissut. Sen syynä on kylläkin ollut lähinnä se, etten pidä kameran edessä olemisesta. Jatkossa julkaisen myös kasvokuvia itsestäni, jos ne vain läpäisevät oman seulani.

Mutta entä sitten...

Sananen lapsista

Ladataan...
IitaIip kolme

Minä tosiaan asustelen kahden iloisen, opettavaisen, suloisen, välillä tuittupäisen mutta ennenkaikkea ihanan tytön kanssa, jotka todella ovat rikastuttaneet elämääni! Esikoinen täytti viime marraskuussa neljä vuotta ja tälle pienemmälle tuli juuri puoli vuotta täyteen. He ovat Iinu ja Ainu.

...

Stereotypioista ja sukupuolirooleista lapsen kasvatuksessa

Ladataan...

Meille tulee poikavauva. Se on ehkä rivien välissä käynyt jo ilmi tästä blogista, mutta nyt kirjoitan sen ensimmäistä kertaa. Meille oli alusta lähtien selvää, että haluamme tietää etukäteen vauvamme sukupuolen. Tuntuu, että ensimmäisen lapsen odotukseen liittyy niin paljon uusia asioita ja epätietoisuutta, että sukupuolen selviäminen oli yksi...

Miten saimme öitä rauhoitettua?

Ladataan...

Disclaimer eli vastuuvapauslauseke heti alkuun: Olemme saaneet rauhoitettua öitä. August ei siis välttämättä nuku joka yö hyvin, ei edes joka toinen yö. 
 
Miksi? En minä tiedä. Hänen mielestään vaihtelu virkistää. Ja sitä paitsi koko ajan on joku vaihe meneillään.
 
Mutta hän on ruvennut nukkumaan paremmin, ja siitä aion kertoa lisää! Ensin kuitenkin vähän taustaa tälle kaikelle:
 
Hänen korkeuttaan Augustia ei ole varsinaisesti siunattu...

Miksi suomalaiset eivät hanki lapsia?

Ladataan...

Pari päivää sitten saimme kuulla Suomen tulevaisuuden kannalta merkittäviä uutisia: syntyvyys on jyrkässä laskussa.Viime vuonna syntyvyys oli mittaushistorian alhaisin, ja tänä vuonna tullaan todennäköisesti tekemään uusi ennätys. Jos syntyvyys pysyy jatkossa yhtä alhaisena kuin viime vuosina, Suomen väkiluku kääntyy jo...

Pages