Ihmisen oikeudet.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Ajattele jos eläisit yhteiskunnassa jossa ihmisoikeutesi eivät olisi itsestäänselvä asia.

Mitä jos joutuisit lapsena pelkäämään kuolemaa, väkivalta ja kauhu seuranasi päivin ja öin. Turvaa ei löytyisi sieltä mistä yleensä turvan kuuluisi löytyä. Kotoa. Kukaan ei auttaisi vaikka näkisi, koska parempi on että jokainen hoitaa omat asiansa. Ei kuulu meille.

...

Lapsiuhrit rahan alttarilla.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Oulussa viime päivinä käyty oksettavan järkyttävä oikeustapaus tuskin on jäänyt keneltäkään huomaamatta. Kyseessä on tapaus jossa isä sai Oulun käräjäoikeudelta juuri kahdeksan vuoden tuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosina 1999–2008. Tyttärelle oli tehty useita raskaudenkeskeytyksiä, joista ensimmäisen hänen ollessaan vain 11-vuotias. Tytär myös synnytti isälleen lapsen 17-vuotiaana.

 

Sosiaalijohtaja Arja...

Kaikilla lapsilla ei ole Suomessa oikeutta perheeseen

Ladataan...
Koko H. Ruskeat Tytöt

Suomi ei suojaa kaikkien lastensa oikeuksia perheeseen,
eikä tue kaikkia perheitä kansainvälisten sopimusten ja maan lakien vaatimusten mukaisesti.
Minä ja aba, joskus 80-luvulla.

 

 

En ole mikään lakimies, mutta olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä. Olen työskennellyt alaan liittyvillä kentillä on ja off yhdeksän vuotta, pääasiassa...

Rakastan peruspalvelulautakunnan kokouksia

Ladataan...
Tyhmä kysymys Tyhmä kysymys

Etenkin olen lieskoissa tänään, sillä meillä olivat illan kokouksessa agendalla lastensuojeluasiat. Tänään siis oli toinen peruspalvelulautakunnan kokous, seuraava on toukokuussa.

Lähdin aikoinani politiikkaan mukaan järjestökentältä lasten suojelun (tarkoituksella kirjoitettu tässä erikseen), eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöasioiden takia. Nämä siis kirkkaina keskiössä. Bubbling under muun muassa vanhusten asiat. Ajatuksenani pitää ääntä niiden puolesta, jotka eivät itse sitä voi...

Ennaltaehkäisyn tärkeydestä

Ladataan...

Luukusta kolahti tuore Tehy-lehti juuri sopivasti päiväuniaikaan, jotta ehdin sen heti kahlata läpi. Tällä kertaa lehti sisälsi tuhdisti asiaa suomalaisen lastensuojelun nykytilasta. MGR (ei migreeni, vaan peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson :D) on asettanut työryhmän selvittämään lastensuojelun tilaa. Työryhmä on tehnyt yhteistyötä lastensuojelun asiakkaina itse olleiden, nyt jo aikuiseksi kasvaneiden, niin sanottujen kokemusasiantuntijoiden kanssa. 

Hyvä. Lastensuojelu...