Lomalainen! Ja täydellinen vk-lenkki.

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

 

Terveisiä LOMALTA!

Karhunkierrokseen on tänään kuusi päivää, voi apua. Mulla oli vielä jäljellä viime kesän lomia, jotka sain näppärästi käytettyä tässä jotta palautuminen ennen ja jälkeen kisan on mahdollista. Meillä oli perjantaina UniSportin kauden päättäjäiset, josta olikin hyvä suunnata lomalaisena kotiin, ihan mahtavaa! Töihin palaan 1.6.

Mulla on...

Fuck jumitus

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Miksi? Oi, miksi se on taas jäänyt? Juokseminen nimittäin. Tai no, ollaanpa rehellisiä ja puhutaan minun kohdallani hölköttelystä. Olkoonpa mitä tahansa liikuntaa muistuttavaa toimintaa, niin miksi se meinaa aina ja aina jäädä? Vaikka sataprosenttisella varmuudella lenkin jälkeen on mahtava fiilis, ajatukset ovat konkreettisetsi tuulettuneet ja paino hartioilla keventynyt muutaman kilon, niin miksi ...ssa sitä valitsee helpommin sohvan!

Eilen kävin pitkästä aikaa (vuoteen?!) juosten...

Viikonlopun lenkkimaisemia

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

 

Ciao!

Lumi suli ja räntä tuli, yök. Onneksi on kuitenkin kuvia mistä fiilistellä talvea. (: Perjantaina juoksuohjelmassa luki lyhyt palauttava lenkki ja sunnuntaina hidas pitkä. Mikäs siinä juostessa sitten, aivan täydelliset kelit...

I can see your halo! Fiiliksiä sunnuntailenkiltä ja liikkuvuusjoulukalenterin 10.&11. luukku!

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

 

Well halo!

Katselin tänään ikkunasta, että onpa upea paiste. Päätin suunnata koiran kanssa iltapäivälenkille Larua kiertämään. Ja kannattiko!! VITSI mikä haloilmiö tuli esiin Ruoholahden rantsua juostessa, vihdoin näin livenä itsekin! Viime vuonna harmitti, kun halot jäi näkemättä mutta nyt! Ihan täydellistä.

Muutenkin juoksu kulki ja tossut ja...

Viikon 41oheinen: perussettiä

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Heipä hei, Helsingin-kolossani ei ole nettiä, joten tässä pikainen oheinen kopsattuna vuoden takaa ennen kuin lähikahvila wlaneineen menee kiinni.

Viikon aikana:

30–45 minuutin lenkki (jos et voi juosta, muuta reipasta aerobista)

Lihaskuntosetti, kaikkia 3 x 15 (per puoli tarvittaessa):
kerähypyt
kasakkahypyt
punnerrukset
ojentajapunnerrukset
yhden jalan kyykyt
keinuhevosselät
vinot selät
vinot vatsat
...

Mielen lenkkipolulla.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Laiskottelin sohvatuolissa, ulkona harmaa ja sateinen sunnuntai. Olo oli tunkkainen ja levoton, arvoin löhöämisen jatkamisen ja lenkille lähdön välillä. Siellä on sateen jälkeen märkää, tihkuttaakin. Mulla on jo valmiiksi orastava rakko kantapäässä.

Teippasin kuitenkin kantapäät huolella, vedin lenkkarit koipiini ja lähdin ulos. Musiikit soimaan, napit korviin ja kohti metsää. Ensimmäisen kunnollisen ylämäen kohdalla mietin että mitä järkeä tässäkin on,...

Umpihangessa

Ladataan...

Koska eilen ryhdyin kirjoittelemaan talvijuoksusta (tai ainakin jotain sinnepäin), niin ajattelin pitäytyä aiheessa vielä pienen hetken. Kuvat eivät nyt varsinaisesti alleviivaa otsikkoa, sillä missään niistä ei ole todellista umpihankea eli sitä sellaista, joka ulottuu polviin asti tai jopa yli. Sellaisen tullessa vastaan en kameraa muista edes ottaa esiin...

Pakkaslenkki Seurasaaressa

Ladataan...

Kappas. Niinpä se aika kuulkaa arjen jaloissa vilistää, ettei sitä edes meinaa huomata - aivan kuten loppuvuodesta ennustelin, blogi päivittyy hieman entistä harvemmin. Toivottavasti laatu korvaa määrän tästä eteenpäin. Yeah right.

Mulla on ollut jo jonkin aikaa takataskussa muutamakin jutun juuri, jotka aionkin tulla tänne näpyttelemään ihan näillä näppylöillä. Niitä odotellessa tulin kuitenkin vinkkaamaan, tai no vinkki ja vinkki, hehkuttamaan kai enemmän, että on muuten erittäin...

Pages