Kavalat kettukengät

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Ostin jokin aika sitten tyystin kävelemään siirtyneelle kuopukselle kettukengät. Tai niin, ovat kuulemma oravakengät, mutta kettukenkien nimellä kulkevat tästä eteenpäinkin.

Minkä karhunpalveluksen itselleni teinkään! Tätänykyä patukkamme suostuu kävelemään vain ja ainoastaan näillä kengillä. Ei käy nauhakengät, Sorelit, ne ei to-del-la-kaan sovi....

Ja niin muutuin äidikseni

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Eilen oli ensimmäistä kertaa niiden parin "Väärä hälyytys, ähäkutti, enpäs vielä tuukkaan, t: Kevät" -päivien jälkeen sellainen fiilis, että kyä tästä vielä kesä saadaan. Tyttö halusi "ne hienommat aurinkolasinsa" joissa on perhosenkuvia, ja meni naapurin pojan suojaisalle pihalle ottamaan aurinkoa, mitä se nyt kuusivuotiaiden maailmassa sitten tarkoittaakaan.

Samantien...

Kevään suloisin kukkanen

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Otettiinkin Monnisen kanssa varaslähtö kevätmuotiin erään pikku vahingon jälkeen, kun talvihaalari piti pistää pyykkiin, ja illalla oli vielä lentävä lähtö tien päälle. Kylmän ajankohdan kavaltaa vain karvatöppöset, ja näkymättömissä haalarin alla on toki villapuku, että kepeissä tamineissa tarkesi pienen pyrähdyksen ajan.

Harvemmin mikään lastenvaate kolahtaa niin, että kumaus kuuluu. Tuo...

Söpö suoja

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Jos jonkun vauvajutun tällä kertaa olisin toivonut hankkineeni, se taitaisi olla imetyssuoja. Menemättä sen kummemmin keskusteluihin julki-imetyksestä, tuumaan, että tämä turhakkeelta kuulostava juttu, olisi ollut juuri minulle pikkuiseni kanssa kiva tarvike reissun päällä ollessamme. En vain ajoissa vastaavan olemassaoloa...

Hymy Mini Rodinille

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Viimeksi taisin Mini Rodinin mallistoa tarkastellessani tuumata, että kaukana takana ovat ne ajat, kun siitä innostuin. No, olivatkin lähempänä edessä kuin arvasinkaan, sillä uusi kevätmallisto pääsi yllättämään skeptikon. Sävyt vähän heleämpiä ja vaatteet jotenkin pirteämpiä kuin aikoihin. 

Tässäpä kuvakavalkadia lookbookistansa. Oma suosikkikuosini on tuo seilori,...

Kulinaristi

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Oi tämä oli merkittävä päivä, tämä.  Pikku kulinaristimme ensimmäinen makuannos napattiin tuosta keosta, kolmea päivää ennen puolivuotisjuhlallisuuksia. Bataattia. Hän tykkäsi, olisi ottanut enemmänkin kuin saamansa pari pienen pientä vauvanlusikallista.

Mutta ei makiaa mahan täydeltä, huomenna lisää.

 

Pieni pelastaja

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Pyykinlaittohommat keskeytyivät kylppärin ilmanvaihtohormin kautta etupihalta kaikuvaan lauleluun. Hipsin ulko-ovelle uteliaana katsomaan, mikä kiva leikki mahtaakaan olla menossa.

Kuusivuotias siellä lykki lumityöt tuolla itseään suuremmalla lapiolla, että sisko pääsee päiväunilleen ulos.

 

Jos käyttäisin häshtägejä blogipostauksissa, tähän laittaisin että #...

Kuppikakkuset

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Viikonloppuihin näyttää pesiytyneen kiva perinne minulle ja isommalle tytölle: leivotaan tai laitellaan jotakin herkkusia.  Kaikenlaisia helppoja juttuja, että tyttö voi osallistua mahdollisimman paljon. Tällä kertaa uuniin laitettiin tytön jo kauan toivomia muffinsseja.

Tai...

Pages