Henkinen jetlag

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Astun ulos lentokentältä ja aurinko paistaa niin kirkkaasti suoraa silmiin, että tekee mieli kaivaa aurinkolasit heti esille. Tosin ei minulla sellaisia ole mukana, olenhan juuri tulossa Suomesta. 

Joka kerta palatessani kotiin Suomesta, iskee jonkinlainen henkinen...

A year ago

Ladataan...

 

on olemassa kaksi maata, jotka ovat kiehtoneet minua aina. ensimmäinen on unkari - tämä pohjautuu ihan siihen, että sain kyseisen maan kouluesitelmän aiheeksi ala-asteella. toinen on portugali - tämä taas juontaa juurensa...

Village Underground Lisboa & LX Factory

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Portugalimatkakertomukset alkavat vedellä viimeisiään. Eihän siihen mennyt kuin reilu kuukausi, että sain kaikki mahdolliset kuvat katsottua läpi sekä muutenkin käytyä tuota matkaa pääkopassa uudestaan, niin että olisi tänne jotain kirjoitettavaa. Mulla onkin tuollainen pahatapa jäädä aina fiilistelemään kaikenlaisia matkoja vuosienkin päähän. Varoituksen sananen tähän alkuun, kuvia tulee olemaan paljon.

...

Sintra: Palácio da Pena

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Historia ja etenkin linnat ovat aina kiehtoneet minua. Lapsenakin veljen kanssa leikit sijoittui seikkailutarinoihin, puusta tehtyihin miekkoihin sekä pahvilaatikoista rakennettuihin linnoihin. Mistään prinsessaleikeistä ei kuitenkaan ollut koskaan kyse. Isosiskona otin aina sankarinroolin, veljen ollessa avustaja.

Ei siis ihme, että jäin välittömästi koukkuun Tudorsiin ja nyt Netflixissä pyörii puolestaan Valtiatar....

Castelo de S. Jorge

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Meidän Portugalin reissun päätarkoituksena oli sukeltaa jumppakuplaan EM-kisojen voimin. Päätettiin kuitenkin repiä tuosta matkasta kaikki mahdollinen irti, joten turisteilu kuului myös asiaan. Luonnollisesti...

Saapuminen Lissaboniin

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Matkalaukku odottaa edelleenkin purkamista, työjutut loistavat tekemättömyydellään, silti istun tässä koneen ääressä selaillen viimeviikon matkakuvia. Reissu oli ehdottomasti yksi tämän vuoden odotetuin asia. Ajattele jotain idolia/julkkista/henkilö jonka haluaisit tavata kaikista eniten. Se odottelun ja jännityksen, mutta myös onnellisuuden sekaiset fiilikset kuvaavat parhaiten tuota fiilistä, joka minulla reissussa suurin osa ajasta oli.

...

Pages