Lomamuikin meikit

Ladataan...

Pakkasin lomameikkipussiin tälläkertaa minimaalisen vähän kosmetiikkaa. Päätin, että pärjään muutamalla täsmätuotteella, enkä tosiaankaan kaivannut mitään muuta kun mitä mukaan olin ottanut. Lomalla päivisin suosin lähinnä huulipunaa, iltaisin ruokailemaan lähtiessä tasoitin ihoa kiinteällä meikkivoiteella, aurinkopuuterilla ja ripsarilla. That´s it! Helppoa ja nopeaa.

Aivan...

Mikkelin ostokset

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Olimme miehen kanssa viime viikonloppuna Mikkelissä minilomalla (lue täältä). Mikkelissä ei ollut paljon kauppoja, ainakaan vaatekauppoja. Kiersin kuitenkin muutaman; Cubus, Vero Moda ja Carlson. Marimekkokin tuli tsekattua tällä matkalla, en siellä ole käynyt vuosiin. Unikko kyllästytti niin paljon. Nyt löysin jotain ihan uutta sieltä.

Aloitetaan kuitenkin Carlsonista....

Aurinkoloman avaimet

Ladataan...

Lomailimme viime viikon Kanarialla koko perheen voimin ja ai että, se teki niin hyvää koko porukalle. Jännitin vähän, olisiko kohteessa lämpöä tarpeeksi, mutta päätin luottaa siihen, että vaaleahipiäiselle perheellemme jo +20 astetta on kesä. Ja olihan se!

Halusin ottaa mukaan aurinkovoiteet, jotka on helpot ja kohtuuhintaiset, aikuisille omat ja lapsille omat. En koskaan jätä aurinkotuotteiden hankkimista lomakohteeseen, koska haluan päästä nauttimaan auringosta heti, ilman...

Kävin Mikkelissä

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Mieheni matkustaa paljon, siis PALJON, työnsä puolesta ja tietysti on hotelleissa yötä/öitä. Näin hänelle kertyy pisteitä, joita voi hyödyntää hotelliöihin/ruokailuun ja jotka myös vanhenevat, jos niitä ei käytä. Pisteitä oli nyt vanhenemassa, siis vain oli, koska käytimme ne pois :). 

Mietimme kaupunkia, jonne menisimme. Syksyllä olimme Kouvolassa. Nyt päädyimme Mikkeliin, koska siellä emme ole olleet vuosiin.

Perjantaina lähdimme töistä jo klo 12.00, koska halusin, että...

Lomakirjat

Ladataan...
celine journey

Lomalle pakkaamisessa nautinnollisinta on kirjojen valitseminen. Nautinnollista, mutta myös hankalaa. Bikinien väliltä valitseminen on piece of cake, mutta voi jestas, jos täytyy valita kahden kiinnostavan kirjan väliltä. Jos kuitenkin olisi tilaa molemmille?

Luen lomalla yleensä 3-4 kirjaa per viikko. Neljän viikon lomalla se tarkoittaa 12-16 kirjaa. Mitä pidempi loma on kyseessä, sitä hankalampaa on ennakoida, mitä tekee mieli lukea. Siksi pakkaankin kirjoja mukaan aina...

Joululoma tulee enemmän kuin tarpeeseen

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Huhheijaa. Aivan ihanaa todeta, että joululoma alkoi ja nyt sitten laskeudutaan ja rauhoitutaan joulun viettoon. Rauhaa ja lepoa huutavat nyt sekä mieli että kroppa. Tämä syksy (ja tavallaan koko vuosi) on ollut varsin tapahtumarikas ja hektinen. Syksyyn on mahtunut muun muassa kahdeksan viikonloppua putkeen erinäisiä juhlia ja kekkereitä, heti sen perään alkanut erittäin tiukka-aikatauluinen...

Arkikuvia puhelimesta

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Elämä tapahtuu yleensä blogin ja sosiaalisen median ulkopuolella. Blogiin päätyy vain se tarkkaan valittu ja kauniisti stailattu sisältö. Vaikka oma blogini on melko elämänmakuinen (ja hyvä niin), niin oikea arki löytyy kuitenkin somen ulkopuolelta. Ajattelin kertoa kuulumisia arkisten puhelinkuvien takaa. Vaikka emme vietä joulua kotona, enkä siksi juurikaan koristele kotia, ostin...

Pages