NYX luomiväripaletti pukinkonttiin

Ladataan...

Nyt joulukuussa Meikkipäät tarjoilevat teille joululahjavinkkejä. Tuotteita, joita voi toivoa itselleen joulupukilta tai hankkia toisille lahjaksi. 

NYX Sugar Trip Squad Shadow Palette luomiväripaletti on jokaisen unelma! Se on ihanan näköinen, niin värikäs ja houkutteleva että sitä tekisi melkein mieli maistaa. Paletin sävyistä saa taiottua vaikka millaisia...

Rakkautta ensisilmäyksellä

Ladataan...

Iiiiik ja oooooh!!!

Posti toi minulle jotain niin ihanaa, että pakahduin pitkästä aikaa todellakin onnesta tätä luomiväriä paketista avatessani. Otin sen heti käyttöön ja tein sillä kaksi aivan erilaista meikkiä asiakkailleni ja totesin sen olevan jotain, mikä voisi löytyä kenen vaan naisen meikkipussista. Toiselle asiakkalleni tein hyvin klassisen mattaisen meikin, ja toiselle tumman bilemeikin helmiäishohdolla, voimakkailla eyelinereilla ja ripsillä.

...

Urban Decay Vice Ltd XX Reloaded

Ladataan...

Urban Decayltä ilmestyi viime viikolla 20-vuotispäivän kunniaksi taas uusi ihana luomiväripaletti nimeltään UD XX Vice LTD Reaoaded. Paletti on jälleen yksi 20 luomivärin väriunelma, joka sisältää niin uusia kuin vanhoja sävyjä sekä mm. seitsemän Urban Decayn bestseller monosävyä. Itse paletti on verhoiltu mustalla ja mattaista mustaa kantta koristaa upeat violetinsävyiset jalokivimäiset UD-kirjaimet. 

  

...

Luomua luomille

Ladataan...

Couleur Caramel on kyllä siitä mahtava luonnonkosmetiikkasarja, että sen meikeissä on todellakin ammattilaisellekin tarpeeksi pigmenttiä. Jaksan yllättyä kerta toisensa jälkeen, kun kokeilen sarjan luomivärejä ja poskipunia, miten mahtavasti niillä voi säädellä meikin voimakkuutta, koska pigmentissä todellakin löytyy!

Luomivärejä voi myös käyttää kosteana veden kanssa rajausväreinä.

...

I Love Tigers luomiväripaletit ja uusi sivellin

Ladataan...

Tänään esittelen teille kaksi luomiväripalettia, jotka olivat paitsi laadultaan positiivisesti yllättäviä, mutta niiden ostamisella voi tehdä myös hyväntekeväisyyttä tiikereiden hyväksi. Sokoksen omalla kosmetiikkamerkillä We Care Iconilla on nimittäin myynnissä kaksi luomiväripalettia, joista jokaisesta myydystä paletista lahjoitetaan yksi euro WWF Suomelle tiikereiden suojelutyöhön. 

Tiesittekö, että tiikereiden salametsästys ja lajien pirstoutuminen mm. maatalouden myötä...