Ylellisiä luonnonkosmetiikkalaatuisia meikkejä - Lily Lolo

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

(* Yhteistyössä House of Organic, sisältää mainoslinkkejä.)

Koko vuoden 2018 ajan tavoitteeni on ollut lisätä luonnonkosmetiikan osuutta käyttämästäni kosmetiikasta, ja niin on ehdottomasti tapahtunutkin. En osaa arvioida tarkkaa määrää, mutta ainakin yli 50 % kaikesta käyttämästäni kosmetiikasta on tällä hetkellä luonnonkosmetiikkaa. En ole missään vaiheessa asettanut itselleni tavoitetta, että kokonaiset 100 % kosmetiikastani tulisi olla luonnonkosmetiikkaa, mutta määrä saa...

Luonnonkosmetiikan PARAS ripsari ja meikkivoide - UND GRETEL

Ladataan...

Ja sinnehän helähti heittämällä kärkeen! Juuri Suomeen saapuneen berliiniläisen UND GRETEL -sarjan ripsiväri ja meikkivoide ovat parasta, mitä luonnonkosmetiikan meikkipuolella on tänä vuonna tapahtunut (Absolutionin peitevoiteen ja Madaran CC-voiteen lisäksi, lue postaus).

Kyseessä on todella puhtaista luonnon raaka-aineista tehty meikkisarja, joka on vastaa ammattitason vaatimuksiin....

Tän hetken tukkasuosikit

Ladataan...
saarah visual diary

 

Oletko ajatellut vaihtaa luonnonkosmetiikan shampooseen ja hoitsikkaan muttet ole vielä tehnyt sitä? Tai sitten vaan muuten olet vailla hyvää luonnonkosmetiikan shampoota? Tässä oma suosikkini: Mossan Vitamin Moisture-tuotesarja. 

Kun vaihdoin itse...

DIY: kotitekoinen puhdistusöljy kasvoille

Ladataan...
iisaraita Aamupuurolla

Innostuin luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta noin viisi vuotta sitten ja samaan aikaan huomasin, että pärjään huomattavasti vähemmällä kosmetiikkamäärällä. Nyt minulla on tarkoituksena viedä homma "nextille levelille" ja siirtyä käyttämään sellaisia tuotteita, joiden raaka-aineet ovat niin luonnollisia kuin mahdollista, jopa sellaisia että niiden voisi kuvitella löytyvän keittiönkaapista. 

Ensimmäisenä minulla oli etsinnässä uusi kasvojenpuhdistusaine. Kriteereinä olivat...

Best of Boho

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Boho Green Make-up on yksi luottomerkeistäni (parin muun lisäksi) luonnonkosmetiikassa. Olen jo vuosi sitten hehkuttanut Bohoa blogissa! Käytän edelleen päivittäin useita merkin tuotteita ja haluan kertoa teille suosikkini tästä sarjasta.

 

...

Pages