Wednesday Wellness: Pakuri

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Selasin blogini vanhoja terveyspostauksia, enkä voi uskoa, etten ole kirjoittanut vielä yhtäkään postausta pakurista! Onneksi sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta uuden pakurijauheen testiin niin tuleepa korjattua tämä vääryys. Olin viime vuonna Natura Median koulutuksessa, jossa pakurin terveysvaikutuksista ja tuoreimmista tutkimustuloksista kertoi Veikko "pakuri"...

Ihmiset ovat raadollisia

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mun oli eilen tarkoitus kirjoittaa Wednesday Wellness -postaus, mutten siihen kuitenkaan kyennyt. Ei silti, aihe ei olisi edes ollut mitenkään ihmeellinen, joten ihan hyvä, ettei tullut väkisin tehtyä. Olin eilen ahdistunut. Tarkoitan sitä lamaannuttavaa ahdistusta, joka kuristaa kurkkua ja aiheuttaa levottomuutta. 

 

Olen vuosikausia kärsinyt yleistyneestä ahdistuneisuushäiriöstä ja posttraumaattisesta stressihäiriöstä. Myös...

Wednesday Wellness: Rentoutuminen ennen nukkumaanmenoa

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Olen stressaaja. Jään pohdiskelemaan asioita päivän päätteeksi ja varsinkin negatiiviset asiat tulevat helposti uniin. Nukkumaan mennessä oloni on usein levoton. Viime yönä pyörin sängyssä 3 tuntia ennen kuin sain unen päästä kiinni. Mielessä pyöri tekemättömiä asioita ja tulevia suunnitelmia. Onko kohtalotovereita?

Miten tällaisen levottomuuden sitten saa kuriin?

Päätin listata hyväksi havaitsemiani keinoja rentoutumiseen...

Wednesday Wellness: Vuoden Superfood 2018

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Vatsani on osoittanut mieltään viime aikoina, eikä ihme. Ruokavalio oli loppuvuodesta mitä oli ja tammikuussa olen vaihtanut yhtäkkiä enemmän kasvispainotteiseen ruokavalioon. Olen syönyt paljon salaatteja, mutta tuntuu, etteivät raa'at kasvikset (tai esim. pähkinät ja soijajugurtti) sula kunnolla. Kärsin selvästi jonkin asteisesta entsyymivajeesta ja on aika ottaa tehokuuri entsyymijuomaa. Aloitin taas pitkän tauon jälkeen Mikroveda® Life:n käytön.

...

Wednesday Wellness: Luontaistuotteet kesään

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Toisen Wednesday wellness -postauksen vuoro! Tässä vinkit kesäaikaan sopivista luontaistuotteista sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön sekä muutama tuote, jotka olisi hyvä olla ulkomaanmatkalla mukana :)

 

 

lisäravinteet kesäksi sisäiseen käyttöön:

 

1. Aurinkokapselit. Markkinoilla on useita erilaisia aurinkokapseleita, jotka suojaavat ihoa palamiselta sekä edistävät ruskettumista....

7 päivän detox

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Olen useita kuukausia sitten ostanut Ortis MethodDraine Detox Express -paketin. Tarkoituksena oli toteuttaa joulun jälkeinen kevennys, mutta se jäi tekemättä. Ehkä syynä laiskuus ja ikuinen suolanhimo. Nyt päätin, että olisi hyvä aika poistaa kuonaa ja hieman kevennellä ennen Barcelonan matkaa. Haluan myös kokeilla miten detox-kuuri vaikuttaa, sillä...

Uniongelmia? Sain avun näistä tuotteista!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Itselläni on ollut viimeisen parin vuoden aikana vaikeuksia saada unta ja tiedän miten kuluttavaa ja stressaavaa se on. Olen todella herkkäuninen. Välillä syynä on stressi, välillä häiritsevät äänet, välillä heittelevät hormonit. Tällä hetkellä unensaantia vaikeuttaa pidentyneet päivät (vaikka ehdottomasti rakastan kesän valoa!)

 

Riittävä uni on ehdottoman tärkeää ihmisen hyvinvoinnille, kuten jokainen varmasti tietää. Unen aikana aivot pääsevät...

Kuningatarmehiläisen eväät

Ladataan...
pinklady Puuttuva palanen

 

Kävinpä toissapäivänä hakemassa Gelee Royale- purkin Lifen myymälästä ja eilen aloitin näiden, kovin karkinnäköisten kapseleiden nappailun. Mitään selkeitä tuntemuksia ei ole aiheuttanut. En mitään yhtäkkistä muutosta olotilassa odottanutkaan, mutta pelkäsin jotain negatiivista reaktiota allergioiden takia.

 

Mutta siis mikä Gelee...

Pages