Elämän hukkaamista tämä tämmöinen suomeilu

Ladataan...
Kaisa Merelä The Good Morning

Kello on neljä iltapäivällä. Alkaa hämärtyä. Kohta on pilkkopimeää. Olemme huput päässä kävelyllä Mustikkamaalla. Tuuli puhaltaa niin kovaa, etten kuule mitä Samuel sanoo. Se heittää minua välillä pois polulta, ja jos antautuisin sille, olisin meressä. Tuuli siis, ei Samuel.

Kivaa. Kivaa olla täällä.

"Finnish winter. Very nice! I love living by the sea! Yes, yes. We have this santa claus. He flies with the wind. Yes, yes." Huudetaan huonolla suomiaksentilla toisillemme...

NIGHT SWIM ZEN

Ladataan...

Landella ollaan. Heräte-lande on paras lande. Se menee näin:

Herääminen Helsingissä + "onpa Helsinki tylsä, voisin lähteä landelle" -ajatus = samana iltana syvällä Savon syleilyssä ihan zen miettien, että kuka se aamupäivän Helsinki-Kaisa oikein oli? Mitä se oikein ajatteli tehdä elämällään? Miksei kaikki ihmiset vaan asu landella ja nauti elämästä ja mansikoista? ...

Uuden ympäristön tuomia ajatuksia

Ladataan...

Uusi ympäristö tuo väistämättä uusia ajatuksia ja uusia tapoja toimia. Ajatuksen ja toiminnan muutos taas tuo konkreettista vaihtelua elämään, mikä taas mielestäni pitää ihmisen kaikin puolin henkisesti elossa.

On itseasiassa aika surullista kuinka ajatukset saattaa rutinoituneessa arjessa mennä päivästä toiseen saman kaavan mukaan. Itse ainakin tunnistan tämän. Se sama ajatus aina siinä samassa kohtaa rappusia ja taas se ajatus siitä yhdestä artikkelista lapatessa kahvimitallisia...

Uusi kämppä!

Ladataan...

Täällä sitä nyt sitten ollaan, luovassa toimistossa! Haha, mahtava nimi täytyy kyllä myöntää...

Kuka helvetin hullu lähtee muuttamaan 25 asteen helteellä? Yksin? Kävellen? Meikä!

No, eipä niitä säitä muuttopäiville ole ennenkään voinut tilata. Ja eihän mulla ollut kalusteita...

Vähän erilainen kesäkuu

Ladataan...

Kesäkuun ensimmäinen aamu. Olin unohtanut puhelimen yöksi äänelliselle ja herään ohjaajalta tulevaan viestiin vähän yli kahdeksan: "Tommi Soidinmäki Huomenta Suomessa!" Ei muuta kuin puoliunessa telkkari auki ja siellähän se aurinkoinen tangokuninkaamme kertoi meidän kesäteatteriprokkiksesta. Tulin niin hyvälle mielelle siitä ja innostuin taas vähän lisää; kuinka mageessa jutussa olenkaan mukana!

Innostuneena pomppasin sängystä ylös; verhot syrjään, ikkuna auki ja kesäilmaa sisään....

Päiväseikkailu Tampereelle

Ladataan...

Siis oho. Tulin Tampereelle. Miksi? En tiedä. Nuuhkimaan kai.

Entinen minä virnistelee. Täyspäiväinen opiskelu on sitonut Helsinkiin niin paljon, ettei ole ollut aikaa tehdä mitään normaalista poikkeavaa. Nyt tuntui siltä, että täytyy.

Bussi jätti johonkin keskustan laidalle josta sitten taapersin keltaisissa kumppareissa pienessä tihkutuksessa keskustaan. 3,9 km. Iso pitkä tie, jonka varrella oli mitä omituisemman nimisiä liikkeitä.

...

Olen töölöläinen

Ladataan...
Kaisa Merelä The Good Morning

Kiitos ihanasta vastaanotosta täällä uudessa blogissa! Tulin hyvälle tuulelle ja pelko kaikkosi koloihinsa. Ehkä täällä asetutaan!

Ajattelin että olisi ensisijaisesti ihan relevanttia kertoa muutamista muutoksista elämässäni.

...

Kesäloma

Ladataan...

No hellurei ja hellät tunteet taas pitkästä aikaa! Pienen postaustauon jälkeen palaan tänne vain kertoakseni että tauko jatkuu. Sorry! Siippa jäi lomille ja aurinkokin saapui sopivasti tänne kylmään Pohjolaan kypsyttämään marjapensaiden satoa, eli läppärin ja Olympuksen voi jättää hyvillä mielin suojuksiinsa pariksi viikoksi. Eikö niin?

...

Pihlajasaari

Ladataan...

Tämä kesä on toinen Helsinki-kesäni. Paljon on koettavaa mantereellakin, ja täten pääsin vasta nyt tutustumaan ehkä yhteen suosituimmista Helsingin edustan saarista. Saaret ovat stadin luonto, alan metsien reunoilla kasvaneena ymmärtää. Nyt voin ruksata Suomenlinnan, Lonnan, pizzalla käynnin ja Skifferissä ja Käärmeluotojen lisäksi myös ihanan uimaranta-/patikointi-/telttailukohteen, uuden lempparini, Pihlajasaaren!

Olen muuten pitänyt näköjään aivan vahingossa viikon kesäloman...

Pages