Kiinnostavimmat joulukalenterit 2018

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Taas on se aika vuodesta, kun kosmetiikkaintoilijat miettivät, mihin joulukalenteriin ne rahat kannattaa pistää. Hassua, miten ihan pari vuotta sitten juuri millään merkillä ei ollut omaa kalenteriaan ja nyt niitä on taas viime vuotta enemmän markkinoilla! Nyt kalentereita löytyy useilta verkkokaupoilta ja jopa luonnonkosmetiikkamerkeiltä ja useimmat ovat niin suosittuja, että saa olla aika kärppänä, jos meinaa kalenterin itselleen saada.

Halusin koluta...

Raikkaus ja heleys uudelle tasolle - Testissä Lumenen uusi Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Kuten te kaikki taidatte tietää, meikäläinen on kuulaiden ja kepeiden meikkivoiteiden ystävä. Arkena tykkään meikata vain vähän ja haluan, että iho näyttää raikkaalta ja heleältä, en mattaiselta ja peitetyltä. Sekoitan meikkivoiteeseeni usein seerumia, vieläkin luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi ja puuteriakin tulee käytettyä vain se ihan pakollinen määrä.

...

Häämeikkini - kuuden stepin silmämeikkitutorial

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Häämeikki on kyllä aina sellainen, mikä kiinnostaa ihmisiä ja itseänikin vuodesta toiseen. Että mitä muut ovat valinneet ja miksi ja ovatko valinnat olleet onnistuneita.

Teinkin vähän aikaa sitten videon häämeikkisuunnitelmistani, jotka eivät sitten silmämeikkiä myöten ihan toteutuneetkaan. Päätinkin lähteä vähän eri linjalle kuin olin ajatellut aluksi ja vaihdoin tumman rajauksen...

Meikit, jotka paranevat vanhetessaan

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Uutuusmeikkejä testaillessa tulee välillä eteen eräs ongelma. Kaikki kosmetiikka kun ei ole ihan parhaimmillaan aivan tuliteränä juuri paketti avattuna. 

Ensiksi tulee mieleen ainakin kolme kosmetiikkajuttua, jotka vain paranevat vanhetessaan. Okei, ei varsinaisesti vanhetessaan yli käyttöiän, mutta ainakin muutaman käyttökerran tai viikon jälkeen. Ja näitä ovat ainakin ripsiväri, puuterivippa ja jotkut luomivärit.

...

Positiivinen sivellinyllätys Lumenelta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuinka moni teistä tiesi, että Lumene valmistaa nyt myös siveltimiä? Meikäläiselle asia tuli tuossa keväällä yllärinä, mutta kiinnostuin heti, millaisia siveltimiä tältä luottomeikkimerkiltä oikein tulee.

Olen nyt testainnut ihan muutamaa Lumenen siveltimistä ja rakastunut erittäin palavasti yhteen niistä, nimittäin Nordic Chic Powder Brush No. 01 -puuterisiveltimeen. Jota meikäläinen käyttää puuterin sijaan tietystikin aurinkopuuterin levittämiseen...

Brändit, joiden et ehkä uskonut olevan kotimaisia

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Aina välillä, kun mainitsen vaikkapa jollekin kaverille esimerkiksi, että: "No tätä voikin tukea, koska tää on kotimainen merkki", kaverini hämmästyy ja mainitsee, ettei ollenkaan osannut arvata että tuote on suomalainen. Todella monen merkin kohdalla olen huomioillani hämmästyttänyt kanssaolijoitani, jote päätin tehdä aiheesta ihan oman postauksen!

Eli tässä kasa brändejä, joiden et ehkä ajatellut tulevan täältä meiltä koto-Suomesta. Sekä tietysti...

Meikki-inspistä MTV Video Music Awardseista

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten olen moneen kertaan tainnut kertoa, rakastan selata läpi julkkisten lookkeja punaisilta matoilta. Tällä kertaa inspiraation lähteen tarjosi maanantainen MTV Video Music Awards ja erityisesti nämä upeat naiset: Jasmine Sanders, Amandla Stenberg, Shay Mitchell ja Shanina Shaik. Aloin jo heti raksuttaa, millä tuotteilla nämä meikit kopioisin ja päätin heittää muutaman avaintuotteen myös teidän nähtäväksi. Mikä näistä on sun lemppari? :)

...

Video: häämeikin testailua

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Häät lähestyvät ja vaikka juhlameikkini on aika rutiinihommaa nykyisin, haluan silti testata muutamaa uutta tuotetta mahdollisessa häämeikissäni muutaman kerran vielä ennen syyskuuta. Päätin kuvata videon ensimmäisestä testimeikistäni (lisää kuvia eilisessä postauksessani), jonka pohjaan olin ainakin tosi tyytyväinen. Huulimeikistä teen luultavasti vaaleamman ja silmämeikkiin haluan ehkä myös vähän...

Pages