Huomasin, että kauneusrutiinini ovat samanlaiset kuin Kim Kardashianin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Löysin tässä jokin aikaa sitten netistä jutun, joka esitteli kenenkäs muun kuin Kim Kardashianin kauneusrutiineja. Luin juttua huolella, sillä Kim alkaa olla jo todella kova tekijä kauneusteollisuudessa ja hänen iho ja meikkaustyylithän ovat järkyttävän upeita. Satuin myös juttua lukiessani huomaamaa, etteivät hänen rutiininsa ole mistään toiselta planeetalta. Ne pikemminkin muistuttavat omiani! Tässä...

Golden Globesin inspiroivimmat lookit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Elokuvien ja tv-sarjojen palkintogaala järjestettiin jälleen Hollywoodissa ja meikäläinenhän meni heti seuraavana aamuna selaamaan Instagramia ja ulkomaisten lehtien nettisivuja inspiroivien lookien toivossa. Ja riittihän niitä! Tässä mun lempparit:

Lady Gagan look oli ehkä yksi tykätyimmistä. 2000-luvun alkua henkivä metallinen...

4 x kevään 2019 meikkitrendi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nyt kun en ole hetkeen tehnyt juttuja Trendiin tai Demiin, en ole kauheasti selaillut muotinäytösten meikkikuvia. Olen saanut kaiken inspiksen ja tarpeellisen tiedon niistä nyt aallon harjalla olevista jutuista somen kautta, mutta nyt halusin päivittää itseni ja tietoni uuden vuoden kunniaksi myös näytösmeikkien avulla. Tässä siis neljä ihaninta tulevaa kevään trendiä, jotka ovat oikeasti myös käyttökelpoisia!

...

Nuden blogivuosi 2018 1/2

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vaikka vuosi on ollut kahden eri työni osalta ehkä kiireisin koskaan, bloggaaminen on myös tuntunut ihan superhyvältä. Se on oikeastaan sellainen henkireikäni, jonka äärelle palaan aina ilolla parina päivänä viikossa. Te tietysti siellä ruudun toisella puolella teette tästä kaikesta mahdollista ja tuotte kommenteillanne aina iloa päivääni, vaikka päällä olisi millainen hullunmylly.

Kiitos siis teille vielä sydämeni pohjasta tästä vuodesta. Ensi vuosi...

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänä vuonna kauneusrutiineihini tuli eniten jäseniä luonnonkosmetiikan puolelta. Testaan ihan hirveästi tuotteita ja vain harva jää pysyviksi osiksi ihonhoitoani tai meikkirutiineitani.

Halusin näin loppuvuodeksi kerätä yhteen tämän vuoden uutuustuotteita ja poimia niistä ne helmet, joihin haluan teidänkin tutustuvan, ellette jo ole. Ja useimpien tuotteiden kohdalta pääset myös siitä kyseisestä tuotteesta kertovaan postaukseen. Kerro toki, jos näistä on...

Back to basics: Mistä tiedät, kuinka kauan kosmetiikkatuote on käyttökelpoinen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Pidin viime viikolla Trendin Instagramissa päivän mittaisen Q&A-hetken, jolloin te seuraajat saitte kysyä mitä vain kauneuteen liittyvää ja minä vastasin päivän mittaan kuvilla tai videolla. Yksi kysymys oli, että mistä tietää koska kosmetiikkatuote vanhenee?

Kerroin näistä kysymyksistä ystävälleni ja harmittelin sitä, miten näin seitsemän vuoden kauneusbloggaamisen jälkeen on niin vaikeaa palata sille kosmetiikkatietämyksen tasolle, missä valtaosa...

Kauneusbloggaajan lahjavinkit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Marraskuu kului ihan hujahtaen ja kohta onkin jo joulu! Lahjojen hankinta saattaa toisinaan tuottaa tuskaa, joten keräsin yhteen läjän ideoita jos haluat ostaa lahjan kosmetiikasta pitävälle ystävälle tai perheenjäsenelle. Nettikauppojen kanssa saa jo olla rivakka, mutta suurin osa näistäkin tuotteista löytyy myös ihan kivijalkakaupoista. Toivottavasti näistä on apua!

...

Pages