Tutorial: glitter-silmämeikki pikkujouluihin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Multa on pyydetty jo pariinkin otteeseen ns. cut crease -silmämeikkitutorialia. Cut crease -meikissä luomivakoon tehdään tarkka raja, eikä tummempaa sävyä häivytetä alaspäin.

Halusin toteuttaa samalla kertaa juhlavan tutorial käynnissä olevalle pikkujoulukaudelle ja tehdä siitä tällaisen cut crease -tyyppisen. Niin ja käyttää kaiken kukkuraksi nyt kovassa huudossa olevaa Urban Decayn Naked Cherry -palettia! Kaikki on nyt saatu samaan syssyyn,...

Lissabonin tuliaiset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten olen tainnut mainita, riessasimme mieheni kanssa häämatkalla Portugalin lämpöön (tai no, sellaiseen alle 20 asteen lämpötilaan). Olimme ensimmäisen puolikkaan matkastamme Lissabonissa ja toisen puolikkaan lännempänä Cascaisissa.

No, itse asiaan. En siis jotenkin ollut sisäistänyt, että Lissabonissa on Sephora. Ehkä olin sen heti matkakohteen valittuamme googlettanut, mutta sitten unohtanut. Jotenkin kuvittelin, että tällä reissulla ei kosmetiikkaa...

Uutta meikkipussissa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikkipussini vakkarituotteet vaihtuvat vain harvoin. Saatan joskus ottaa jonkun uuden tuotteen innoissani käyttöön, mutta todennäköistä on, että siirryn jonkin ajan jälkeen takaisin vanhaan lemppariini. Haluan silti esitellä teille uusia hyviä tuotteita, joten kokosin muutaman uudehkon meikkipussini tulokkaan yhteen.

Dr. Hauschka Volume Mascara...

10 x alle 10€

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hei jee pitkästä aikaa 10 alle 10 -postausta tulille! Eli nämä edullisemmat helmet olen itse testannut ja kerännyt teille eri nettikaupoista. Osa on matkakokoisia ja osa ihan normaalikokoisia ja silti alle kymmenen euron arvoisia.

Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray, matkakoko 8,90 e...

Double Wearin haastaja - L'Oréal Paris Infallible 24H Fresh Wear

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jostain syystä en ole varmaan koskaan juuri kehunut L'Oréalin meikkivoiteita täällä blogissani. Jotenkin yksikään merkin meikkivoiteista ei ole iskenyt niin kovaa, että olisin viitsinyt käyttää niitä paria kertaa pidempään (paitsi Nude Magique Cushion oli kyllä bueno). Muutenkin olen aina ollut aika nirso meikkivoiteiden kanssa, joten jos jokin meikkivoide kolahtaa kovaa heti, se...

Inspistä Halloween-meikkeihin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Harmittaa oikein, kun en päässyt yksiinkään Halloween-bileisiin tänä vuonna. Ja siis itseasiassa en ole ollut koskaan kunnollisissa Halloween-bileissä! Joka vuosi kuvittelen, minkälaisen meikin tekisin, mutten sitä sitten koskaan pääse toteuttamaan. Tässä siis inspistä teille onnekkaille, joilla on Halloween-bilekutsu plakkarissa ;)

Jos...

Tutorial: Halloweenin hämähäkkimeikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten te tätä blogia pidempään seuranneet ovat ehkä huomanneet, en ole mikään ihan superinnokas Halloween-meikkaaja. Vaikka rakastan meikkaamista, pidän enemmän hillityistä ja ns. nätimmistä Halloween-meikeistä kuin raskaista verta ja suolenpätkiä tursuavista maskeerauksista. Halusin siis tänään tuoda oman kontribuutioni tähän lähestyvään meikkiharrastelijoiden unelmapyhään eli tässä meikäläisen Halloweenin hämähäkkimeikkitutorial!

Ja hei, kuvasin tästä...

True Boss Ladies - Pixiwoon Samin ja Nicin lempimeikit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Torstaina kävin PR-tapahtumassa, joka oli kyllä kiinnostavin vähään aikaan, siellä nimittäin esiintyivät Real Techniquesin perustajat Sam ja Nic Chapman. Sam ja Nic aka Pixiwoo ovat Youtube-videoillaan olleet minunkin blogimatkallani mukana aina, sillä aloin seurata heitä jo ennen kuin perustin tämän blogin seitsemän vuotta sitten. Lisäksi olen aina pitänyt Real Techniquesin siveltimistä, joten oli ihan huikeaa...

Kiinnostavimmat joulukalenterit 2018

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Taas on se aika vuodesta, kun kosmetiikkaintoilijat miettivät, mihin joulukalenteriin ne rahat kannattaa pistää. Hassua, miten ihan pari vuotta sitten juuri millään merkillä ei ollut omaa kalenteriaan ja nyt niitä on taas viime vuotta enemmän markkinoilla! Nyt kalentereita löytyy useilta verkkokaupoilta ja jopa luonnonkosmetiikkamerkeiltä ja useimmat ovat niin suosittuja, että saa olla aika kärppänä, jos meinaa kalenterin itselleen saada.

Halusin koluta...

Pages