Minnean muruja Kotiblogit-lehdessä!

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Eilen tapahtui jotain jännittävää ja ihanaa, kun kauppojen lehtihyllyille ilmestyi Kotiblogit -lehden joulunumero, jossa minun kirjoittama ja kuvittama juttu oli mukana! Oikeasti jännitys alkoi jo syyskuussa, kun sain sähköpostilla kyselyn, olisinko kiinnostunut kirjoittamaan lehteen. Joulunumeron teemoina oli joulukodit, ruoka, DIY-joululahjat sekä matkailu. Aikataulu oli tiukka, mutta halusin ehdottomasti olla mukana. 

Kotiblogit -...

Lentäminen raskaana - miten sujui?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Me lennettiin tosiaan Kosovoon lokakuun alkupuolella välilaskulla sinne ja välilaskulla takaisin Istanbulin kautta. En ollut edes ajatellut että raskaana (varsinkaan näin vasta toisella kolmanneksella) tulisi ottaa raskaus lentämisessä huomioon, kunnes törmäsin Facebookin vauvaryhmässä yhteen aloittajaan, joka tätä pohti.

Raskauden kesto, lennon pituus ja oma vointi...

Varastoon voi sittenkin elää (ja vähän opintolainan takaisin maksamisesta)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Viime syksynä olin vahvasti sitä mieltä että varastoon ei voi elää. Näkökulmani oli ilmeisesti se että tulevaisuuttakin koskevia päätöksiä olisi hyvä tehdä tämänhetkisen tunnetilan ja vaiston mukaan eikä sen, mitä tulevaisuuden minä saattaisi ajatella.

Aloin kuitenkin tässä kuussa...

Simpukkahullun paluu osa 936

Ladataan...
Urban dreams Urban dreams

Jo lapsesta lähtien merestä ja rannoilta löytyvät simpukat ovat kiinnostaneet minua ja olleet suuria aarteita. Olen ikuinen simpukoiden keräilijä.

Niitä on koluttu lapsuuden Teneriffan matkoilta alkaen, vaihtoajan Den Haagin rannoilla (jossa JÄRKYTTÄVÄN paljon simpukoita) ja yhä tänä päivänä, itseasiassa juuri äsken, Kreikassa...

Miten matkustaa vastuullisesti? Kuuntele uusi Lily Talks -podcast!

Ladataan...

Suuri osa meistä varmasti haluaisi matkustaa vastuullisesti ja tuoda matkakohteeseensa enemmän hyvää kuin pahaa. Aina se ei vain onnistu ja ajattelemattomuuttaan saattaa tehdä tyhmyyksiä. Itsekin olen silitellyt norsuvauvaa Bangkokissa sen enempää asiaa ajattelematta ja valinnut lennot hinta edellä. 

Sen sijaan en ole tullut ajatelleeksi...

Sateet lakkaa ja sää selkenee: huomenna Nafplioon

Ladataan...
Urban dreams Urban dreams

Hydran aamu valkeni tyyneen ilmaan tänään. Medikaani Zorba ohitti Hydran eilen sen pohjoispuolelta, eli luonnonvoimat jäivät meiltä todistamatta. Sen sijaan muualla Kreikassa myrskytuhot nousevat varmasti koviin summiin.

Tänään täältä lähtee paikallisen miehen vene mantereelle, mutta päätimme olla vielä tänäisen täällä ja...

Pages