Kotimatkalla

Ladataan...
leya leyalife

Odotellaan pääsyä lennolle Marseillesta Dubliniin. Kaikilla ranskiksilla on hiking bootsit jalassa?!  No olihan tuolla Etelä-Ranskassa tosi lämmin, yli 30 astetta, mutta ei siellä Dublinissakaan kylmä tule (ehkä?). Toisaalta siitä on kyllä niin kauan aikaa kun olen viimeksi ollut samanlaisissa helteissä et ehkä se 20 astetta tuntuukin kylmältä tän jälkeen. Tai ehkä nää on perheineen menossa vaeltamaan, mistäs minä sen tiedän. Pisti vaan silmään siinä kentällä konetta odotaessa.

...

Hampuri

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Muutama päivä Hampurissa on nyt takana. Kaupunki yllätti positiivisesti, tai yllätti ja yllätti, sillä etukäteen en ollut tehnyt oikeastaan minkäänlaisia olettamuksia.

Vietettiin päivät aikalailla paikkoihin tutustuen, käveltiin ympäriinsä ja syötiin hyvin. Hampurissa arkkitehtuuri oli ihanaa ja kateltavaa riitti. Vanhat talot...

Gdansk, Puola

Ladataan...

Hei! Olin tossa kuukausi sitten Gdanskissa, ja aattelin siitä nyt vähän päivitellä.

Lennettiin Turusta Wizz Airilla Gdanskiin Tiistaina aamulla. Olin niin täpinöissäni, rakastan lentää. Oltiin siinä kolmen maissa perillä, eikä ymmärretty julkisesta liikenteestä hölkäsen pöläystä, joten hypättiin taksiin. 

Meille kävi aika hassu juttu, kun oltiin jo menossa ekaan vastaantulevaan taksiin, joku mies tulee huutamaan perään, et...

Kööpenhamina huhtikuussa

Ladataan...
ellaa's A dream come true

Huhtikuu oli kyllä hyvä aika matkustaa Kööpenhaminaan, sillä meidän kohdalle satui todella lämpimät säät. Lähdimme Köpikseen siis perjantaina iltapäivästä ja takaisin Suomessa olimme sunnuntaina yöllä. Sunnuntai oli kaikista lämpimin päivä matkamme aikana ja silloin tarkenikin kuljeskella kaupungilla hyvin jopa ilman takkia.

...

Yksin matkustamisen edut ja huonot puolet – rehellisesti!

Ladataan...
pieta Ruista Ranteessa

Kun puhutaan yksin matkustamisesta, jutut keskittyvät yleensä siihen kuinka yksin matkustaessa tapaa paljon ihmisiä ja se on ah niiiiiin ihanaa. Ja pitää kyllä paikkaansa, yksin matkustaessa ihmiset lähestyvät helpommin, kuin jos olisi matkassa jonkun kanssa. Mutta onko se sitten aina niin ihanaa? Riippunee ihmisestä.

Tuohon ihmisten tapaamiseen vaikuttavat...

Caye Caulker, Belize

Ladataan...
jenninelämää Matkakuumetta

Lomaterkut Belizen Caye Caulkerilta!

Heti tähän alkuun kerron vinkki vitoset siitä, kuinka Meksikosta pääsee tänne paratiisisaarelle. Antti nimittäin etsi ennen reissua aika pitkään tietoa miten tänne pääsee helpoiten, eikä tietoa meinannut löytyä oikein mistään.

Chetumalista Caye Caulkerille

Elikkäs, tulimme saarelle...

Pages