Syksyinen meikkilook

Ladataan...
sharks by a mile

Syksyinen meikkilook tarkoittaa mulle tummempaa huulipunaa (who am I kidding - mun huulipuna on 99,5% ajasta melko tummaa), mattaista meikkipohjaa kesän kuultoa tasapainottamaan, hieman pehmeämpää eyelineria ja tummempia sävyjä luomilla. 

...

Testissä Pretty by Flormar

Ladataan...
sharks by a mile

Viikonloppuna käväisin Tokmannilla ihastelemassa Essence-hyllyä ja huomasin, että yksi hyllyistä oli poistettu ja korvattu uutukaisella ja värikkäällä Pretty by Flormar -standilla. Katselin tuotteita ja söpöjä pakkauksia hetken ja päätin googlata minulle ennestään tuntematonta meikkimerkkiä hieman ennen hurahtamista edullisiin hintoihin. Hinnat vaihtelivat kolmesta eurosta noin kymppiin kautta linjan, eli kovin kalliista merkistä ei ollut kyse.

...

Minä vs. Instagram-meikkitrendit

Ladataan...
sharks by a mile

Minä en todellakaan ole meikkitaituri. Oma meikkini onnistuu vaihtelevasti tuurin, fiiliksen, käytössä olevan ajan ja aamukahvin vahvuuden mukaan. Siksi ajattelin, että voisi olla hauskaa testata, miten pari tämänvuotista Instagram-meikkitrendiä taipuu tumpelon käsittelyssä. Varovainen veikkaukseni on, etteivät lopputulokset täysin vastaa odotuksia. :)

1. GOLD LIDS

Ensimmäiseksi valitsin yksinkertaisen näköisen...

Berliinin kosmetiikkatuliaiset

Ladataan...
sharks by a mile

Olin taannoin lomalla Berliinissä, jossa tunnetusti kosmetiikkaa saa niin paljon halvemmalla kuin meillä Suomessa. Olimme käsimatkatavaroilla liikkeessä, eli koko matkalaukkua en voinut tunkea täyteen löytöä toisensa perään, vaan litran minigrip-pussin piti riittää. Ja riittihän se. Kun tarpeeksi tetristeli tuubit ja purnukat mahdollisimman tilatehokkaasti.

Siskoni oli kylässä viikonlopun ja - hänenkin oltuaan Berliininlomalla vastikään - pääsimme...

Ulkonäköni on minun!

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Kuvassa olen minä, sellaisena jolta yleensä näytän. Kuva on otettu työpäivän jälkeen, kun kävelin ihan kivassa säässä kerrankin ruokakauppaan asti. Mielestäni näytän ihan normaalilta, ehkä hiukan ikäistäni nuoremmalta, mutten missään nimessä mitenkään rumalta. 

Miksi tällainen aloitus? Blogiaihe juontaa juurensa eiliseen vierailuun isovanhempien luona....

Meikkimania

Ladataan...

Tämän vuoden uusi intohimoni on selvästi meikkaus ja meikit, ainakin täynnä olevasta wc:n hyllystäni pääteltynä. Meikkileikkejä on muistaakseni tullut harrastettua jo neljänneltä tai viidenneltä luokalta lähtien, jolloin Avril Lavignen innoittama toivoin ystäviltä synttärilahjaksi kajalin...

Oikeus ulkonäköön.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

Täytyykö ollakseen sairas, näyttää sairaalta? Olen ollut pakotettu miettimään tätä asiaa useampaan otteeseen, ja voisin kirjoittaa aiheesta vaikka kuinka paljon, mutta nyt pieni pintaraapaisu.

 

27-vuotiaana naisena minulla on oikeus päättää pukeutumisestani, tyylistäni, meikkaamisestani ja hiustenlaitostani. Se, että olen sairas ja ympäri vuorokauden kovissa kivuissa, ei tarkoita sitä että minun pitäisi kulkea ihmisten ilmoilla collegehousuissa tukka harjaamatta. Eräs hoitaja...

Zuiin meikkivoidetestailuja

Ladataan...
Lilanna Lilannan linna

Blogi on saanut olla nyt jonkin aikaa hautumassa. Liekö ollut kyse ajanpuutteesta, (nääh), kiinnostuksen puutteesta, (jaa, no ei ehkä), vai kenties kuuluisasta tyhjän paperin kammosta (ruudun?), sillä ei oikeastaan ole väliä. Vähän on ehkä vaikuttanut se, että en ole varsinaisesti tiennyt, mitä haluaisin tämän kanssa tehdä. Enkä tiedä vieläkään. Keskittyäkö pohtimaan syvällisempiä, tai ainakin semisyvällisiä itseä koskevan ihmisanalyysin muodossa, vai panostaako elämän...

Poskille punaa

Ladataan...
Eveliin Testinurkkaus

 

Seuraavaksi tarkastelun alle pääsee Benecosin poskipunat. Benecosilla on valikoimassaan kolme poskipunaa: Toasted Toffee, Sassy Salmon ja Mallow Rose. Swatchasin nuo värit seuraavaan kuvaan aika rankalla kädellä, eikä näiden poskipunien kanssa ole oikeasti pelkoa, että saisi vahingossa aikaiseksi noin suuren kontrastin. Tajusin myös näitä kuvia ottaessa, että näiden värien...

Pages