Isommat huulet minuutissa

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Isommat huulet on ollut pitkään the-juttu ja huulten täyttämisestä on tullut normaali juttu kaikenikäisten keskuudessa. Mulla ei ole itselläni mitään täyte-aineita vastaan, saattaa olla että jonain päivänä vielä kokeilen itsekin, mutta tällä hetkellä mulle riittää meikillä "huijaus". Omat huuleni ovat melko epäsymmetriset, alahuulesta löytyy voluumia mutta ylähuulesta ei yhtään. Meikatessani ylirajaan huulet päivittäin, joten ajattelin että postaus aiheesta voisi olla paikallaan.

...

Videovinkki

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Oli pakko tulla vinkkamaan Pixiwoo-kanavan uudesta videosta, sillä siinä oli loistavia vinkkejä yleisimpien meikkimokien korjaukseen. Varsinkin ensimmäinen teippivinkki ei ollut tullut mieleenkään, täytyy testata jatkossa!

- Kiira

Vappumeikki

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Huomenna on vappuaatto ja itselleni se tarkoittaa, että meikissä voi leikkiä väreillä niin paljon kun sielu sietää! Vaikkakin teen sitä muutenkin, mutta vappuna sen voi tehdä hyvällä syyllä ;-) Ajattelin keräillä viime hetken ideoita vappumeikkiin youtubesta, parhaasta inspiraation lähteestä. Jos sulla on siis vielä mietinnässä mitä tekisi, suosittelen testaamaan jotain näistä! 

...

Youtube vinkit

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Seuraan hirveästi ihmisiä youtubessa, vloggaajia, meikkaajia, pelaajia, kaikkea mahdollista. Ajattelin kuitenkin tän blogin hengessä vinkkailla vähän lemppari meikki youtubettajia, mahdollisesti osasta kaikki ei ole kuullutkaan. Toivottavasti joku löytää uusia lemppareita näiden joukosta!

...

Meikkivideokoukussa

Ladataan...

Mä en ole kummoinen meikkaaja. En kikkaile uusilla jutuilla tai vaihtele värejä. Taidan edelleenkin meikata samalla tyylillä kuin kymmennen vuotta sitten.

Olen silti AIVAN koukussa Instagramin kauneus- ja meikkisivuihin ja...