On taas se aika vuodesta...

Ladataan...

... kun sininen ripsiväri saapuu elämääni! 

Kuten olen monesti kertonut, RAKASTAN sinistä meikissä; rajauksena ja ripsivärissä erityisesti. Alan kaipailemaan sinistä ripsaria aina kun kevät koittaa, ja nyt sen aika on taas tullut.

Kaivoin laatikosta avaamattoman Isadora Grand Volume Lash Color Mascaran Blue Bliss -sävyn ja voi että, se on aivan ihana! Olen aikaisemmin...

Poskipunarakkaus

Ladataan...

Poskipuna on huulipunan lisäksi helpoin freesaus kun kaipaat nopeasti piristystä meikkiisi. Jostain syystä suomineidot jättävät usein poskipunan meikistään kokonaan pois, käyttävät vain aurinkopuuteria ja luottavat omien poskien punastuksen voimaan.

Näin meikkaajan näkökulmasta vasta ihon viimeistely poskipunalla tekee meikistä täydellisen. Poskipuna tuo kasvojen muodot esille ja toimii sellaisenaan ilman aurinkopuuteriakin. Ja vielä muistutus, nämä kaksi tuotetta eivät poissulje...

Hehkuluomet

Ladataan...

Fiilistelen jo kesää.

Kesämeikissäni tärkeintä on helppous ja raikkaus. Haluan että pisamainen ihoni tulee esille, joten panostan ohueen meikkipohjaan ja poskipunaan. Luomille sipaisen vain aavistuksen helmiäisen hehkua ja silmät rajaan jos siltä tuntuu. Huulet saavat olla vaalean nudet tai voimakkaan punaiset, oranssit tai pinkit.

 

Sain testattavakseni...

Helppo silmämeikki varjostuksella

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Näitä helppoja meikkivinkkejä kaivataan, joten tein taas yhden ohjeen teille. Kertokaa miten onnistuitte!

  • Pohjusta ensin luomet. Itse kokeilin tällä ketaa Urban Decayn Primer Potionin Eden-versiota. Levitä pohjustus luomesta aina kulmakarvaan asti, ja muista myös alaluomi. Pohjustuksen jälkeen, tai osana sitä levitä vielä samoille alueille vaaleaa mattaa luomiväriä, itsellä käytössä Naked 2:n Foxy.

...

Vinkit peittävään, kauniiseen ja täydelliseen meikkipohjaan

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Tykkään meikkipohjassa luonnollisuudesta, mutta toisinaan (tai aina?!) on myös ihana saada peittävä, kaunis ja täydellinen pohja. Löysin kokeilemalla aivan mahtavan uuden tavan levittää meikkipuuteria kasvoille. Tai ainakaan sitä ei ole mainostettu esimerkiksi Zuiin sivuilla.

Postausta tehdessä sain räpsäistyä ihoni tämän hetkisestä kunnosta hyvän kuvan. Tässä todellisuus. Huokoset ovat näkyvät, ja iholla on pieni mustapääongelma poskien ja nenänpielien kohdalla. Tilanne ei ole...

Meikkivinkki: kalpeasta päivettyneeseen!

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Kesää kohden iho kerää yleensä hieman väriä, ja on hyvä päivittää samalla myös meikkipohjan sävyä. Jokaisella naisella tulisi olla kaksi meikkivoidetta/sävyä: tumma kesään, vaalea talveen. Näistä kahdesta voit myös sekoittaa itsellesi syksy- ja kevätsävynkin - hah!

Aurinkopuuteri kuuluu ehdottomasti viimeistään kesää kohden mentäessä päivettyneeseen lookiin, mutta pelkästään sitä sutimalla lopputulos voi olla vähän - no - pelottava. Siksi myös meikkipohjaa päivitetään.

...

Meikkivinkki: Värikkäät vappuhuulet!

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Vappu on tulossa joten halusin tehdä teille helpon tutoriaalin sateenkaaren väreissä. Tämä oli älyttömän helppo tehdä ja tästä tuli älyttömän magee!

Aloita puhtaista kosteutetuista huulista.

Pohjusta/väritä huulet valkoisella meikkikynällä, jotta saat pigmentit...

How to: Punaiset huulet

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Punaiset huulet ovat ajattoman kauniit ja sopivat lähes jokaiselle. Ne ovat vain yllättävän hankala toteuttaa. Tein opastuksen huulimeikkiin vaihe vaiheelta - mukana myös ekstravinkkejä, jotta onnistut varmasti ;)

Aloitetaan puhtailta huulilta. Jos huulillasi on taipumus rohtua (talvi..), kuori ne etukäteen ja kosteuta hyvin.

...