Meillä on vain tämä hetki

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Kävin Pikkukosken uimarannalla ihmettelemässä aamusella, josko veteen uskaltaisi pulahtaa.

Mainittakoon, että tällä viikolla olin hyvän aikaa ilakoiden kahlannut, kroolannut ja samalla vahingossa hieman niellyt vettä Mustikkamaalla Itämeressä. Suihkuille saapuessani huomasin kyltin "täällä on havaittu sinilevää". Ohops. Vahvistin tämän vielä uimavalvojalta. (Tiedän, fiksu katsoisi netistä vähän tarkemmin - katsoin itse jotain outoa (lue: väärää) sivua ja se riitti minulle, kuumissani...

Pikainen metsäretki Suovussa

Ladataan...
Niskavilla Niskavilla

Löysimme Kuopion kaupungin sivuilta uuden paikan metsäretkelle ja se sijaitsee yllättävästi aivan meidän läheltä. Yllättävästi siksi, ettei kukaan meidän tutuistamme ollut meille tästä ikinä puhunut vaikka jonkun verran tulee vaihdettua kokemuksia metsäpoluista. Tämän retken jälkeen tosin olen muutaman kokemuksen kuullut.

Kävimme kulkemassa noin 7 kilometrin pätkän eräänä...

Olenko vihdoinkin selättämässä pimeyden

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

Taas se kuukausi vierähti ihan tuosta vaan ilman minkäänlaista kirjoittelua. Tässähän alkaa ihan miettiä että onko kuukaudessa jokin tietty aika kun tekee mieli kirjoittaa tavallista enemmän kun toisena päivänä voin sitten olla hyvinkin hissukseen... siis vielä enemmän hissukseen mitä nyt, toisinsanoen näkymätön.

Viime sunnuntaina oli siis aivan upea talvikeli, -11 astetta pakkasta ja lumi narskui mukavasti kenkien alla.

Kun muutimme pari vuotta sitten uuteen kotikuntaan ja...

Puolukka siellä, toinen täällä,...

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Sunnuntaille olimme suunnitelleet puolukkaretkeä. Luontokeskukseen on kuitenkin hieman matkaa ja ajomatkoihin menee tovi. Koska muutakin puuhaa oli paljon, päätimme koettaa onneamme naapuriasuntoalueen pururadan alueelta. Omallakin alueella on pururata, saattaa olla että se olisi ollut viisaampi valinta.

Joka tapauksessa ajoimme tänne pururadalle ja toiveikkaina suuntasimme eteenpäin. Etukäteistietona olin tosin saanut että aika vähiin on ehkä jo kerätty ja se piti paikkansa....

Pieni mustikkametsäretki

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Minä olen aina tykännyt marjastaa, lapsena marjastin ja sienestin paljon mummin kanssa. Toki äitini ja isäni myös keräsivät sieniä, mutta marjoja vähemmän. Mustikat ja vatut kerättiin mummin kanssa. Myös aikuisena olen aina jonkun verran kerännyt mustikoita, lähinnä syötäväksi, en juurikaan säilö niitä. Tänään sitten ajattelin että menen katsomaan ihan tuohon lähimetsään mitä löytyy.

...

Polkujen viemää

Ladataan...

Tänään ja eilen on satanut vettä ja räntää aivan kaatamalla hetkittäin, toissapäiväinen talvimaisema on tainnut kokea lopullisen tuhonsa. Toissapävänä polut olivat vielä täydellisen talviset ja kun siirryin hiekkaiselta, märältä ja loskaiselta asfaltilta metsään, siirryin samalla talveen. Muutos oli aivan hämmästyttävä. Kaikki ovat jo todellakin kuulleet useampaan otteeseen, että treenaan NutsKarhunkierroksen 53 kilometrille... ;) On äärimmäisen tärkeää treenata myös polkumaastossa, jotta...

Rakas harrastus - luontoretkeily

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

 

Kun on aikaa, niin on aikaa. Ja se aika kannattaa käyttää hyväksi, tavalla millä itse haluaa. Esimerkiksi hyppäämällä autoon, ajamalla tuntemattomaan ja pysähtymällä paikkaan missä vain näyttää kivalle.

Seikkailemalla sitten siellä, jossain tuntemattomassa, tietämättä mihin on oikeasti kävelemässä. Eteenpäin nyt ainakin. Nauttimalla auringon säteistä ja jo-niin-keväisistä tuoksuista ilmassa. Syömällä itsetehdyt eväät vastaantulleella laiturilla tai kannon...

Juurilla

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Muistatko lapsuudestasi juuri sen rakkaimman polun tai kiven? Entä sen tärkeän kadun tai puiston tai sen parhaimman piilopaikan? Ajattele jos nuo sinulle merkitykselliset paikat ovat pysyneet muuttumattomina montakymmentä vuotta. Jotain todella syvälle menevää turvaa ja rauhaa tuo ajatus siitä, että aina lapsuuden seuduille palatessa, juuri se sama tuttu kiipeilypuu seisoo paikallaan. Mutta mitä tapahtuu jos maisema yllättäen muuttuu?

Minä sain kokea muutoksen kolauksen tasan viikko...

Pages