Kulmakarvat heti herätessä, eli miksi rakastuin microbladingiin

Ladataan...

 Kulmat saatu, kiitos Suvi Tiilikainen! <3

 

Kun astuin sisään Velvet Töölöön ilman kulmameikkiä, vastassa ollut kulma-artisti Suvi Tiilikainen sanoi: ”Tämä ei olekaan ihan niin nopea juttu kuin ajattelin.” 

Tunnen Suvin työni kautta. Hän oli nähnyt minut ennen ainoastaan meikattuna ja kuvitellut kuten aika...

Folkin valikoimissa nyt microblading ja sokerointi

Ladataan...

Kävipä niin, että eräs asiakkaani esitteli minulle kuvaa ystävänä microblading-kulmista, jotka olivat uskomattoman kauniit ja luonnolliset. Siltä istumalta vakoilin ko. kulmien tekijän insta-tilit ja haltioiduin. Tekijäksi paljastui Hanna Vähäpassi, johon otin samantien yhteyttä ja kyselin, josko häntä kiinnostaisi tulla Folkiin töihin.

Ja niin vain kävi, että kaikki palaset loksahtelivat kohdilleen, ja nyt Aurorankadun Folkin sivuhuoneesta löytyy Hannan työhuone!

...

Kulmakarvaguru Suvi Tiilikaisen luonnollinen microblading Riia Meikkipäälle

Ladataan...

Olin aluksi sitä mieltä ettei microblading ole minua varten. Meikkaan kuitenkin päivittäin ja haluan korostaa kulmakarvojani kynällä tai luomivärillä. Vaihdan ahkerasti hiusteni väriä ja haluan muokata kulmien mallia kapeammasta levempään päivästä riippuen.

Juttelin Suvin kanssa aiheesta ja päätin kuitenkin kokeilla pientä aamujen helpotusta pigmentoinnin avulla. Koska opiskelen nykyään ja aamuni alkavat hyvin aikaisin, ajattelin, että ehkä todella kiireisiä aamuja voisi vähän auttaa...

Microblading -kulmakarvat ilman microbladingia

Ladataan...

Vaviskaa kulmakynät, teidät on kohta syrjäytetty! Syksyn  uutuus,  L´Oréal Paris Paradise Pomade Exatic -kulmaväri on nimittäin huikea tuote. Sävyjä on kolme, aivan blondi, keskivaalea ja tumma, kaikki hyviä. Mukana on sivellin, joka tekee todella tarkkaa jälkeä. Itselleni tuli heti mieleen microblading. Itse tuote on geelirajausvärin kaltainen, iholla...