Mökkikausi on vihdoin avattu!

Ladataan...

Viime viikonloppuna se vihdoin tapahtui - mökkikausi korkattiin meidän osaltamme! Perjantaina töiden jälkeen auton nokka kääntyi kohti Itä-Uuttamaata ja ajoimme mökille auto täynnä tavaraa. Tämä oli ensimmäinen kerta tänä vuonna (ja kolmas kerta ikinä), kun olimme mökillämme yötä. Mutta nyt kun kausi on korkattu, tulee mökille suunnattua varmaan melkein joka viikonloppu - ja itseasiassa jo huomenna, koska torstai on vapaapäivä.

Viime viikonloppuna oli upea sää, ja puutarhammekin alkaa...

Mökkiremonttimme pähkinänkuoressa

Ladataan...

Viikonloppuna aloimme edistämään tämän vuoden mökkiremontteja. Kävimme Rakennusapteekissa ostamassa hyllykannattimet keittiön avohyllyjä varten, ja Biltemassa ostamassa männystä valmistetut levyt kannattimiin kiinnitettäviksi. Sieltä tarttui matkaan myös pensseleitä ja suteja, ja mies alkoikin heti kotiin päästyämme maalata levyjä valkoisiksi. Ihanaa, tästä alkaa taas mökkikausi ja mökkirempat!

Koska blogiini on eksynyt paljon uusia lukijoita, päätin teidän (ja toki myös kaikkien...

Mökkikausi - niin kaukana mutta niin lähellä

Ladataan...

Lauantaina Helsingissä paistoi aurinko ja oli kaikinpuolin kaunis sää, joten päätimme lähteä käymään mökillä. Halusin mennä vähän nuuskimaan kevättä mökkitontille ja pohtimaan, mihin juttuihin haluan poimia tällä viikolla vinkkejä Kevätmessuilta.

Vaan mökille saapuessa odottikin yllätys - nimittäin hanget korkeat nietokset. Helsingissä meillä ei ole oikeastaan enää lainkaan lunta, joten ihan näin isoa lumimäärää en todellakaan osannut odottaa Itä-Uudellamaallakaan, vaikka...

Talvinen mökkireissu

Ladataan...

Etelä-Suomeen saatin odotella talvea aika kauan, mutta nyt se on vihdoin saapunut. On ollut kunnon pakkasia ja jopa pari aurinkoistakin päivää. Viime viikon sunnuntai oli juuri sellainen: pakkasta -10 astetta ja ihana auringonpaiste. Itselläni oli jo perjantaina hirveä hinku ja ikävä päästä mökille, ja niinpä suostuttelinkin miehen sunnuntaina pienelle päiväretkelle sinne. Tai no, eipä tuossa mitään suostuteltavaa ollut, vaan molemmat olimme innoissamme lähdössä katsastamaan paikkoja ja...

Pages