Puolipitkien hiusten kampauksia

Ladataan...

Kampauskoulutuspäiväämme sattui malleiksi myös kaksi kaunotarta, joilla oli noin hartiamittaiset hiukset. Päästiin siis hyvin testailemaan miten erilaiset kampaukset taipuvat niihin ja varsinkin, kun yhdistelmänä on vielä hyvin hennot hiukset.

Kuvakulma ja ylöspäin katsova ilme saattavat hämätä, sillä Marin mallin hiukset olivat vain...

Kampausideoita kesämorsiamille

Ladataan...

Pidin Folkin henkilökunnalle kuluneella viikolla kampauskoulutuksen, johon keräilin viime aikoina eniten kysyttyjä kampauksia. Meille sattui paikalle myös kaksi mallia, joilla oli puolipitkät hiukset, joten heistä on tulossa ihan oma postaus.

Mutta katsotaanpas ensin pitkähiuksisten mallien kanssa, että mikä asiakkaita on viime aikoina kiinnostellut:

MERMAID-LETTI

Rönsyävä merenneitoletti on kiva yhdistelmä, kun hiukset haluaisi vähän niinkuin auki,  mutta...

Morsiusseurueen pastellinpehmeä aamu

Ladataan...

Tässä eräänä lauantai-aamuna tiemme vei minut ja Aurorankadun liikkeessämme hääräilevän Hanna Angelvuon (ent. Vähäpassi) hotelli Presidentin pastellinpehmeisiin tunnelmiin. Vastassa oli kuplivan iloinen morsiusseurue, joka meidän oli tarkoitus ehostaa juhlakuosiin.

Hanna väsäili kolmen kaason kampaukset niskanutturoille ja...

Morsiuskampausten satoa loppuvuodelta

Ladataan...

Vuoden lopuksi on terapeuttista käydä läpi kaikenlaisia tapahtuneita juttuja ja tehtyjä töitä. Arkistoista löytyikin läjä julkaisemattomia morsiuskampaussuosikkeja loppuvuodelta.

Vuonna 2017 morsiuskampaukset olivat täynnä kukkia ja ennustan trendin jatkuvan tulevanakin vuonna. Niskanutturat pitivät vahvasti pintansa enkä usko, että niihinkään ollaan vielä kyllästytty! Tyyliltään nutturat olivat hieman aiempia vuosia simppelimpiä, tarkoittaen vähemmän näkyvää kiharapilveä, mutta silti...

Ihania kesämaikkuja

Ladataan...

Alkukesä on ollut täynnä toinen toistaan ihanampia, suloisempia ja herttaisempia morsiamia. On ollut aivan mieletön kunnia olla osana näiden neitojen juhlapäivää, saada laittaa kukkia hiuksiin ja punaa huuliin. Kurkataanpa hieman tämän sesongin kampaus- ja meikkifiiliksiä:

...

Kesän morsiuskampaushitit

Ladataan...

Pidimme Folkissa kampauskoulutuksen parisen viikkoa sitten (päivän fiiliksiä ja lisää kampauskuvia täällä). Kävimme läpi tekniikkakikkoja tulevan kesän morsiuskampauksiin, jotka meidän tyylimme mukaisesti ovat rentoja, romanttisia ja ihanan hörsyäviä!

Eilen kuvia editoidessani meinasin haljeta ylpeydestä - hitto, miten taitavia tyyppejä meidän katon alla on! Mimmit saivat...

Pages