Flöw'18

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

 

Kolmas Flow on nyt takana. Viikonlopun aikana pistettiin jälleen koko kirjo pöydälle, niin sään, keikkojen kuin tunteidenkin osalta. Aikaisemmista vuosista poiketen liput oli hyvissä ajoin hankittu. Flow-viikonloppu tuli silti yllätyksenä nurkan takaa. Asukriisi iski jo keskiviikkona sääennustetta katsoessa....

Soittolista täynnä mimmienergiaa!

Ladataan...

Monet minut tuntevista ihmisistä osaisivatkin varmasti kertoa, etten minä hirveästi syty naislaulajien kappaleista, vaan soittolistoillani pyörivät lähinnä miesäänien kappaleet ja albumit. Vaikka suurimmaksi osaksi se pitääkin paikkansa, niin olemassa on kuitenkin useita naisenergialla ladattuja kappaleita, joita kuuntelen enemmän kuin mielelläni. Tänään soittolista sisältääkin pelkästään juuri tuota mimmienergiaa!

 

 

P!NK - STUPID GIRLS

...

Mistä laulut tulevat?

Ladataan...
Tohtori S. Punainen vaate

Triathlonistin tilityksiä osa 5, jossa hämmästellään mistä pitkien treenien aikana tulevat alitajunnan käsittämättömät purskahdukset johtuvat ja voiko rääkkitreeni olla eräänlaista meditointia.

Pitkäkestoisella kestävyysharjoittelulla on niin paljon erilaisia terveyshyötyjä, ettei niitä kaikkia voi käsitellä pidemmälti tässä. Pitkäkestoinen aerobinen treeni auttaa normaalin painon ylläpitämisessä, vähentää jatkuvasta istumisesta aiheutuvia terveyshaittoja, tuo vaihtelua...

Tän kesän soundtrack: 7

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

On jotenkin vaivaannuttavaa nähdä Facebookin On this day-historiikissä kuinka monta statusta onkaan kirjoittanut vaan biisin nimillä tai sanoituksilla. Hah, mutta toisaalta: aina joskus ne sanoitukset on vaan niin osuvia. 

Yksi ikisuosikki niin musiikin kuin sanoituksienkin (ja...

Pages