Crack pie ja muut kokemukset New Yorkissa

Ladataan...
Ranja Haavekuvia

Kun keväällä varasin New Yorkin -matkamme, muistin katsoneeni juuri äskettäin Chef's Table -dokumenttisarjan jaksoa, jossa kerrottiin huippukondiittori Christina Tosista ja hänen Nykissä sijaitsevasta Milk Bar -paikastaan. Paikka on noussut suosioon erikoisten tuotteidensa vuoksi, ja erityisesti minulle jäi jaksosta mieleen crack pie (kuvassa).

Leivonnainen on saanut nimensä...

Parasta just nyt

Ladataan...

Vaikka yleisesti nyt lähiaikoina minulla on ollut todella hyvä fiilis, niin tänään olen herännyt ihan väärällä jalalla. Vatsa on kipeänä, iho täynnä epäpuhtauksia, aamupalatarvikkeet lopussa, ja ladyshaverinikin päätti mennä rikki juuri kun olisin kaipaillut trimmausta kaikkein eniten. Tällaisina hetkinä on hyvä muistella niitä asioita, jotka ovat lähiaikoina tuoneet iloa elämään.

 

...

Hippiä, rippiä ja räppiä

Ladataan...
kuva kari sunnari

Godspell on nuorten voimien musikaali, jonka TTT on toteuttanut Tampereen Musiikkiakatemian kanssa, eli tarjoaa näytön paikkaa niin TAMKin kuin konservatorion opiskelijoille. Jesus Christ ja Hair -musikaalien rakkauslapsena mainostetun Godspellin kuvittelin kai enemmän hipiksi kuin ripiksi. Tosin Jeesuksen verrattomat vertaukset taipuvat...

Lauluvideoita/ Singing videos

Ladataan...

Mainitsen blogini kuvauksessa tykkääväni laulamisesta, ja ajattelinkin jakaa nyt täälläkin Youtubessa julkaisemaani laulelua. 

Tämän videon kuvasin itse asiassa eilen. Rakastan Oskar Merikannon sävellyksiä ja Kalevala-aiheisia lyriikoita!

This video I made just yesterday. I love Oskar Merikanto's compositions and Kalevala themed lyrics!

...

Pages