Mustaa sen olla pitää

Ladataan...

Jokaisen naisen meikkipussista olisi hyvä löytyä musta mattapintainen luomiväri. Se on silmämeikkien peruspilari, jolla voi tehdä rajaukset, meikata smoky eyes silmät, tai tummentaa minkä tahansa väristä silmämeikkiä.

Itse tykkään hankkia mustan napin yksittäin pakattuna, ja ostaa sitten erilaisia värillisiä paletteja fiiliksen mukaan erikseen. Laatueroja luomiväreissä on ylipäätään paljon ja yksi tykkää yhdestä, toinen toisista eli makuja on monia. 

Omia...

pikkuvessa

Ladataan...
Kotiin Kotiin

Heippa!

Raksa etenee hitaasti ja varmasti. Keittiön suunnittelusta ja yksityiskohdista on hyvä jatkaa vessan suunnitteluun? Niin minä ainakin tein. 

En sen kummemmin ala paneutumaan pikkuvessan yksityiskohtiin, mutta mustaa on näillä näkymin luvassa. Höystettynä hippusella valkoista, ettei ihan synkistelemään aleta. 

 

 

...

Mustana kiitos

Ladataan...
KaisaKoo #MOMFIE

Saanko esitellä viholliseni vaatekaapin. Mun vaatekaapin. Kaappi, joka on 360 päivää vuodesta hyrskyn myrskyn. Siitä voi nokkelimmat laskea, että siivoan kaapin noin kahdesti vuodessa ja sen siivouksen jälkeen pysyy kaappi siistinä keskimäärin päivästä kahteen. En (eikä varmaan kukaan muukaan) voi käsittää miten se voi olla niin hiton vaikeeta pitää sitä kuosissa etenkin kun sisältö on äärimmäisen niukka:

 

...

Mustavalkoiset kukkakynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Nämä kynnet on itseasiassa jo viikon takaa, lakkiaspäivältä. Juhliin lakkasin kynteni Dependin helmiäisenvalkoisella Garden dreams-kokoelman lakalla Daisy Petals (nro 4052). 

Valkoisen päälle leimasin mustalla kukkakuvioita OB Nailsin XXL E-laatasta. Joo, mielessä yo-lakin värit:D Pieni ripaus kultaista jonnekkin vielä...? 

...

Kultainen puolikuu

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Eikö ookki runollinen otsikko! Näihin kynsiin sain inspiraation Pinterestistä (tästä kuvasta), mistä muualtakaan. Voisin tutkia aihetta "Tuhoaako Pinterest oman luovuuden kynsienlaitossa?" Välillä nimittäin tuntuu, etten keksi enää yhtää omia ideoita, vaan kaikki tulee enemmän tai vähemmän pinteterst-apinoitua. 

No, kuitenkin pidin näistä kynsistä valtavan paljon. Toisaalta onhan se siis hyvä juttu, että...

Kynsikuulumisia kiireen keskeltä

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Moikka koulukiireiden, kesätyöhakuahdistuksen ja yleisen paikasta toiseen juoksemisen keskeltä. Huh, nyt se on alkanut todella tuntua, että valitsin 8 kurssia tähän periodiin. Ajattelin, että se ei olisi niiin paha, mutta pakko myöntää, että elämä yliopistolla tai tehtäviä rustaillen joka päivä aamusta iltaan alkaa painaa. Tänäänkin mulla oli koulua aamukymmenestä iltakasiin. Viimeksi ehdin laittaa kynnet sunnuntaina, jotka on mun iloiseksi yllätykseksi kestänyt hyvännäköisinä tähän...

Kulta–hopeat leopardikynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Ei ole mikään suuri salaisuus, että pidän leoprintistä kynsillä. En mä siitä juurikaan pukeutumisessa tai muutenkaan käytä, mutta kynsillä se taisi olla yksi ensimmäisistä kimmokkeista kynsitaiteiluharrastukseen. Näin jossain leopardikuosiset kynnet, ja myöhemmin ostin Konadin seepra- ja leokuosin sisältävän legendaarisen m57-laatan. Siitä kynsivillitykseni lähti alkuun :)

Leoprintillä on siis minulle muutakin merkitystä kuin se, että se on kynsillä...

Bloggaajan kotona -osa1

Ladataan...
de_tremble Piironginlaatikko

Heipä hei pitkästä aikaa! Pitkällisen poissaoloni jälkeen on hyvä palauttaa mieleen kuka olen ja esitellä vaikka kotini ensimmäiseksi. Kotini on linnani. Silmäni lepää pienissä yksityiskohdissa. Rakastan mustan ja valkoisen yhdistelmää ja pelkistettyä maalaisromantiikkaa. Sisustustyylini on syntynyt vuosien...

Mustavalkoinen joulu

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Punaisia joulukynsiä on täällä nähty ihan riittävästi, joten ajattelin tehdä vähän erilaiset joulukynnet. OPIn New York City Ballet-kokoelmasta löytyy kaksi lakkaa, Don't touch my tutu! ja Pirouette My Whistle, joilla saa aikaan kivan lumisen näköiset kynnet. Niitten päälle halusin jotain koristelua, ja päädyin laittamaan lumihiutaletarroja, jotka tulivat Cesarshopin tilauksen mukana kivana yllärinä :)

...

Pages