Nainen ovensuussa. Uhka vai mahdollisuus?

Ladataan...

Kesä on todellakin saapunut tänne Groningeniin ja kaikenlaiset kesäkissat ja kollit ovat virittäneet aistinsa teräviksi, jotta metsästyskausi voi alkaa. Itsehän käväisin tulilinjalla tässä jokunen päivä sitten ja sanotaanko nyt vaikka näin, että saalistusmoodissa olleet keski-ikäiset kaverukset olivat tyylinsä puolesta vähäsen hakoteillä.

...

Sääli Markun vaimoa

Ladataan...
Raisa ja Ellu Raisa ja Ellu

Tinderin Markku vaikutti lupaavalta. Kiva profiili, pari hyvää kuvaa, sporttinen, sijainti 5 kilometrin päässä joten vihreä nappi. It's a match!!!

Seuraavana päivänä tuli viesti: lähdetkö kävelylle? Mikäs siinä, vastasin. Ensimmäinen kävelytapaaminen peruuntui koska satoi ja sen jälkeen alkoi Markulta tulemaan viestejä usein. Käykö tänään? Olen ihan lähellä, tavataanko autossa?...

Naimisissa!

Ladataan...
Morsio Mennään vaan!

Eilen oli ihana päivä täynnä ystäviä, rakkaita, yllätyksiä, kyyneleitä ja hauskanpitoa. Olemme edelleen aivan sanattoman onnellisia kaikesta avusta ja panostuksesta, jota saimme kaikilta ystäviltämme ja sukulaisilta! Vieraat tekivät päivästämme aivan unohtumattoman ja tunnelma oli katossa.

Kiitos...