Ajatuksia upeista naisista

Ladataan...
pieta Ruista Ranteessa

Näin naistenpäivänä sitä voi (ja pitää!) juhlistaa paitsi omaa naiseuttaan, myös miettiä sitä, millaisia upeita naisia sitä ympärillä pyöriikään. Olen tosi onnekas, että elämässäni on niin monia upeita naisia. Sellaisia, joiden kanssa ajan viettäminen, ja ihan pelkästään heidän elämiensä seuraaminen, on tosi inspiroivaa.

On naisia, jotka...

Parhaat asiat naiseudessa

Ladataan...

Naisena olemisen huonoista puolista puhutaan paljon: menkat, synnytyskivut, palkkaerot, seksuaalinen häirintä, hiertävät rintaliivit, ulkonäköpaineet, tytöttely... lista jatkuu loputtomiin. Välillä näiden kaikkien epämiellyttävien asioiden luotisateessa meinaa unohtua, että olemassa on niitä kivoja, miellyttäviä ja upeitakin asioita, joita suurin osa naisista saa kokea. Tässäpä siis naistenpäivän kunniaksi listattuna ihan parhaita asioita naiseudessa! Lisäksi mukana muutama vuosien varrella...

#memyös

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Olin 15-vuotias, ja menossa ensi kertaa Mustikkamaan juhannusjuhliin kavereitteni kanssa. Olin tapani mukaan ajoissa bussin lähtöpysäkillä, ja bussikin kaartoi siihen kohta. Koska odottelua viralliseen lähtöaikaan oli vielä vartti, bussikuski, minun silmissäni pappaikäinen, astui ulos linja-autosta ja pani tupakaksi; tarjosipa minullekin.

Pappa alkoi juttelemaan toistaiseksi ainoan tulevan matkustajansa kanssa; että onpas tyttö nättinä ja...

Miksi miehet dissaavat bloggaajia?

Ladataan...
saarah visual diary

 

Ystäväni,
blogillaan eli itse tyhjästä luomallaan brändillä ja työllään itsensä elättävä, yli kolmevitonen nainen,
tapasi vieraan miehen, joka oli kotoisin hänen kotimaastaan, Amerikasta.

Mitä teet työksesi, tuli kysymys salamannopeasti heti nimen jälkeen (Vihaan vähän tätä tapaa, joka on erityisen ominainen meille suomalaisille myös).

Kirjoitan blogia, ystäväni vastasi.

...

Naiset, uhka vai mahdollisuus?

Ladataan...

Olen nyt kirjoittanut muutamia juttuja naisiin kohdistuvista ulkonäköpaineista ja koska kirjoitan omasta näkövinkkelistäni, kirjoituksissani painopiste on usein kehopositiivisuudessa tai ainakin siihen pyrkimisessä. Itselleni se tietenkin tarkoittaa itseni hyväksymistä kaikkine kiloineni ja mikä tärkeintä, itseni näkemistä juurikin naisena, ihmisenä, eikä kiloina. Siksi kirjoittaessani kehopositiivisuudesta unohdan usein - tai koen jokseenkin tarpeettomaksi - mainita erikseen...

Pages