Olutkulttuuri ja pari muuta hyvää

Ladataan...
A.H. Helsinki-Antwerpen

Ensimmäiset kaksi kuukautta takana! Vaikka paikallinen byrokratia koettelee ihmistä, ihmiset ovat mukavia ja meno muutenkin rento. Tässä muutama hyvälle mielelle saanut huomio:
 

Hollantilaisille naureskelu ja piikittely. Tässä on jotain kotoista ja samaa kuin Suomi-Ruotsi-läpässä. Kun mainitset hammashoitajalle tai nettiasentajalle, että muutettiin Belgiaan muun muassa siksi, että täällä on kuulemma kivempaa asua kuin Hollannissa, he toteavat: in that you...

99th Day of Autumn

Ladataan...

Suussasulavat Quesadillat

Seuraavassa suosikkireseptini alle puolessa tunnissa valmistuviin herkku-quesadilloihin. 
Parhaimmillaan nämä herkkuletut ovat lauantai-iltana isolla kaveriporukalla nautittuna. Lisäksi voi kattaa esimerkiksi raikkaan avocado-salaatin, perinteisiä...

Gula Villan - Vasikkasaari

Ladataan...
cake Lunchi

Lauantai 13.6.2015 - tähän asti kesän ainoa lämmin päivä. 

Lämmin päivä aiheutti sen lieveilmiön, että vene piti ehdottomasti kaivaa naftaliinista ja lähteä Espoon/Helsingin vesille. Lounasvatsa alkoi toki kurnia jossain vaiheessa ja päädyimme Gula Villaniin syömään lihapullia ja etanoita ja juomaan olutta. NAM!

Gula Villaniin pääsee myös saaren toiselle puolelle yhteisveneellä, eli uimalla tai omalla veneellä perille ei tarvitse suoriutua. 

Ruoka oli oikein maittavaa,...

84th Day of Autumn

Ladataan...

Keväinen ankanrinta bataatti-pinaattisalaatilla

Alkaneen kevään ja takatalvien selättämisen kunniaksi värikäs ankka-annos, joka sopisi mainiosti vaikka lähestyvän äitienpäivän pääruoaksi.
Ainakin minun äidilleni maistuisi varmasti pinnalta rapea, sisältä medium ankanrinta...

79th Day of Autumn

Ladataan...

Suussa sulava yön yli -possu

Pitkän aristelun jälkeen uskaltauduin vihdoin viime viikonloppuna pulled pork-projektin pariin.
Täysin uuden kokeileminen palkitsi ja yllätti niin itseni, possua yleensä välttelevän ja pihviä viikonloppuruokana suosivan, kuin myös maistelijat. 
Pienellä rahalla sai aikaan valtavan määrän ruokaa ja...

Pages