Kevätjuttuja | ostosten esittelyvideo

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Alkukevät on todella inspiroivaa aikaa shoppailulle. Joulun jälkeiset alennusmyynnit on jo koluttu viimeisiä aleprosentteja myöten ja kaikki tylsät harmaat talvivaatteet eivät enää hetkautua. Juuri silloin kauppoihin alkaa ilmestymään juttuja kevätmallistosta. Kirkkaita värjeä, pastellisävyjä, metallin hohtoa, vaaleaa deminiä ja kevyitä materiaaleja. Tämä on se hetki, kun ainakin allekirjoittaneella meinaa lähteä mopo käsistä.

Tsekkaa uudelta videolta mun ostokset ja kerro, mitkä on...

Iltareissu Ikeaan

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Lähdettiin eilen koko perhe käymään Ikeassa illalla vielä puoli seitsemän jälkeen. Yleensä ei enää niin myöhään tule minnekään lähdettyä eikä meillä varsinaisesti Ikeaan mitään asiaa ollut - kunhan vaan lähdettiin. Meillä molemmat lapset tykkää jostain syystä käydä Ikeassa! Mitä todennäköisemmin se syy löytyy alakerran bistrosta ja pehmiskoneesta. ;)

 

...

Vuoden ekat päivät - shoppailua ja herkuttelua

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Vuoden ensimmäiset päivät ovat alkaneet melko mukavissa merkeissä. Eilen aamupäivällä Topi ja lapset lähtivät mökille saunomaan ja mä tein sillä välin joogan, laittelin tiskejä, pyykkejä ja koitin vähän järjestellä paikkoja. Iltapäivällä Topin veli tuli puolisonsa kanssa syömään kun Topi oli kokkaillut burgereita. Lapset olivat innoissaan kun oli seuraa ja burgerit oli ihan loistavia! :)

Joogan osalta vuorossa oli 45 minuutin Vinyasa Flow. Yoogaialla tunnin ohjasi ehdoton lempparini...

Vesipulloja ja omenapuita

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Löysin Tallinnasta ihanat, kannelliset, vesipullot. Niihin kuului myös pillit, mutta heitin ne pois ja ajattelin käyttää kertakäyttöisiä pillejä niissä. Ostin pulloja neljä kun ajattelin, että niille on käyttöä smoothie- tai vesipulloina vaikkapa hellepäivinä ulkona. Helteitä ei paljon näy, mutta tänään ainakin pullot ovat toimineet lapsilla vesipulloina.

 

...

Risteilemässä

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Käytiin maanantaina Viking Gracellä "isojen risteilyllä". Tarkoittaa siis sitä, että mamma tuli hoitamaan Aleksanteria meille ja lähdettiin Sofian ja Topin kanssa risteilemään. Mukaan otettiin myös nuorempi pikkusiskoni Rosaliina. Minusta on tosi tärkeää, että Sofia saa välillä meidän jakamatonta huomiotamme! Hän on kuitenkin tottunut koko elämensä olemaan ainoa lapsi, joten välillä on...