Onnellisia aamuja

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Aurinko nousi samaan aikaan kun hypättiin siskon kanssa varhain tänä aamuna bussiin Kotkan päässä. Ilma oli kirpeä, yö oli ollut kylmin koko syksynä. Horisontti oli maalattu haalean vaaleanpunaisella ja oranssilla, muuten taivas oli kirkkaan sininen. Meri höyrysi kuin satukirjassa konsanaan ja usva oli täyttänyt matkan varrelta monta peltoa. 

Tajusin, että...

7 x tässä asiassa mielipiteeni on muuttunut

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Välillä on ihan tervettä uudelleenjärjestää omia ajatuksia ja pinttyneitä arvoja. Haastaa vanhoja periaatteita ja kurkistaa ulos omasta kuplasta.

Pelkään kuitenkin jatkuvasti että jos kirjoitan blogiin jotain entisestä näkemyksestäni poikkeavaa, sitä tullaan jotenkin kritisoimaan. Yritän kuitenkin taistella tätä pelkoa ja niitä ajatuksia vastaan, jossa bloggaaja tai muu julkinen henkilö...

Millainen ihminen on menestynyt?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Olen keskustellut viime aikoina läheisteni kanssa paljon menestyksestä - vain ymmärtääkseni että se tarkoittaa eri ihmisille eri asioita.

Tajusin että mun silmissä ihminen on menestynyt silloin kun hän tekee sitä mitä rakastaa. Esimerkiksi töissä, jos saa toteuttaa itseään ja hyödyntää omia intohimojaan tai sitten esimerkiksi vapaa-ajalla harrastusten parissa. Kaikki eivät halua...

Thai-keittoa ja sarjamaratoneja

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Nyt se mokoma flunssa sitten lopulta saavutti meikäläisenkin. Inhottavaa! Pari päivää mennyt vuodelevossa sarjamaratonien ja inkivääriteen parissa. Tänään pääsin jo pystyyn.

Vaikka hommia jää jatkuvasti rästiin ja paikallaan makaaminen alkaa jo parissa päivässä hajottamaan, voi flunssapäivistä löytää jotain hyvääkin.

Tehtiin sairastelupäivänä yhtä...

Kolme sairaslomapäivää ja 101 ajatusta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Flunssa jatkuu enkä ole jaksanut oikein tehdä muuta kuin katsoa Netflixiä. Ja ajatella. Kolme vuorokautta toimeettomana pistävät aivot raksuttamaan ja olen miettinyt kaikenlaista laidasta laitaan, aina yhteiskunnallisista asioista pinnallisimpiin juttuihin.

Olen ajatellut mm. sitä, että...

- miksi Modern Family jaksaa yhä naurattaa vaikka olen nähnyt...

Pages