Muotovaahdon paluu

Ladataan...

Muistatteko kun ennen suositeltiin aina golfpallon kokoista määrää muotovaahtoa kampauksen tueksi? Sitten katosi golfpallon kokoiset ohjeet, vaahdot unohtuivat ja tilalle tuli miljoona muuta tukkatuotetta. Itsekin käytin aina vaahtoa föönauksen alla, mutta sitten siirryin erilaisiin muotoiluvoiteisiin ja rakennetta antaviin suihkeisiin.

Nyt muotovaahto on tehnyt uuden...

Kolmen kimara kutreille

Ladataan...

Testaan jatkuvasti erilaisia hiustuotteita, ihan jo työnikin puolesta, mutta myös siksi, että tyypillinen suomitukkani muuttaa muotoaan vuodenaikojen mukaan. Välillä hiukseni ovat veltot, välillä pehmeät, joskus jopa karhean karvaiset, mutta yleensä kuitenkin volyymia kaipaavat ja hennot. Yksittäinen hius on ohut, mutta materiaalia on ihan kivasti.

Liian stydit tukkatuotteet latistavat. Liian kevyet taas eivät anna kaipaamani tukea. Tässä siis jatkuvaa työnsarkaa minulle, ihan...

Toimivat tukkatuotteet

Ladataan...

Huomaan että hormoonit vaikuttavat nyt päähäni, niin sisä -kuin ulkopuolella ;-) heh. Eikun vakavasti, hiukseni ovat nyt siinä tilassa, että oikein mikään tuote ei ole toiminut tukassani hetkeen, hiukset käyttäytyvät ihan miten sattuu ja muutenkin tukkani on ihan eri tuntuinen kuin aiemmin. Imetän vielä poikaani ja hormoonit ovat muuttaneet kutrejani enemmän kuin aiemmin samassa tilassa.

Kerroin tukkatuotekriisistäni ihanalle Pr-henkilölle Jaanalle, joka kiikutti oitis minulle...

Tukkani tukipilarit

Ladataan...

Hiukseni ovat hennot, hyvin tyypilliset suomalainen hiukset. Yksittäisiä hiuksia on paljon, mutta kutrieni paksuus ei päätä huimaa. Pesen tukkani joka aamu ja föönaan sen muotoon. Haluan että hiukseni tuntuvat ja näyttävät tuuhemmilta kuin oikeasti ovat, tekemättä niitä kuitenkaan tönkön tuntuisiksi. Siinäpä haastetta tukkatuotteelle.

Etsin uusia tuttavuuksia jatkuvasti ja palaan myös vanhoihin, tuttuihin ja turvallisiin säännöllisesti. Olen kerrostaja. Käytän oikeastaan...