Sunnuntai-iltapäiväni rituaalimenoissa

Ladataan...

Jännittää. Hypähdyttää. Mitä jos teen jotakin noloa ja väärin?

Katsomme pimenevää iltaa Kiasman viidennestä kerroksesta. Paikka on tuttu, mutta tunnelma ihan uusi. Minua ympäröi joukko ihmisiä, joista tunnen vain muutaman. Tiedän etukäteen vähän siitä, mitä tuleman pitää. Olen suorittaja, joka ei ota mitään tekemistä kovin kevyesti.

Olemme menossa espanjalaisen Roger...

100Grad Festival

Ladataan...
helinel Wings of Desire

Meillä oli sitten loppujen lopuksi kolme päivää aikaa harjoitella ja luoda 20 minuutin teos 100 Grad Festivaaleille. Kyse on vapaan teatterin festivaalista, jossa neljän päivän aikana oli 100 esitystä - aikamoinen maratoni sekä järjestäjille, esiintyjiille, että katsojille. Tanssimme Sophiensaelen tiloissa, mutta esiintymistilamme oli hiukan site spesific. Esiinnyimme nimittäin eräänlaisessa eteiskäytävässä, jossa suureelliset niin ääni- kuin valoteknisetkään kokeilut eivät olleet...

Hochstrasse45

Ladataan...
helinel Wings of Desire

Tässä hiukan kuvasatoa muutaman viikon takaisesta esiintymisestä Woogurun kanssa. Tanssittiin Moabitissa sijeitsevassa pienessä ullakkogalleriassa, jossa oli niin kylmä, että totesimme oluen pysyvän kylmänä kytkemättä jääkaappia päälle. Yleisöä oli paikalla kourallinen, ja saimme hyvää kuva ja videomateriaalia itsellemme. 

Linkki videopätkään, jos jotakuta kiinnostaa.

...

Kiivetä kohti parempaa

Ladataan...

Juomavesi on loppunut monista maailman maista, Suomessa on sota ja koko Eurooppa on kaaoksessa. Meidän on päästävä pois. Maksettuamme koko jäljellä olevan omaisuutemme salakuljettajat auttavat meidät Euroopan halki. Matka on kamala.

Olemme saaneet viestejä ystäviltämme ja Kamerun on huhujen mukaan hyvä kohde. Suuntaamme sinne. Perillä meitä kuulustellaan...