Kuntoutumisestani (ja kun palkkasin personal trainerin)

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Aloitin aktiivisen urheilun vasta vajaa kymmenen vuotta sitten. Opiskeluvuosinani löysin ryhmäliikuntatunnit ja hurahdinkin niihin. Sen jälkeen tuli nyrkkeily ja nykytanssi, niitä kahta rakastin! Kunnes loppuvuodesta 2015 tein pihatöitä ja selkä "hajosi". Olihan selkä ollut vaihtelevassa kunnossa jo melkein 10 vuotta, mutta terveitäkin kausia oli joten en huolestunut liikaa. Voi olla, että minulla oli ollut jo vuosia välilevypullistuma, muttei sitä oltu diagnosoitu. Jouduttuani sairaalaan...

Juoksukuulumisia

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Kuten jotkut tarkkasilmäiset ovat saattaneet huomata, blogin sivupalkkiin ilmestyi joku aika sitten tulevien juoksutapahtumien listaan Helsinki Trail Run 16 km, joka juostaan heinäkuun ensimmäisenä. Juuri äsken klikkailin ilmoittautumisen myös tulevana lauantaina Kolin lähellä pidettävälle Arctic Ice Road Runille 14 kilometrin matkalle. Tapahtumassa juostaan Euroopan sisävesien pisintä jäätietä edestakaisin kerran tai kahdesti sarjasta riippuen. 

...

PT-suunnitelmia

Ladataan...
Suskuu Mutsin blogi

Tosiaan, valmistuin nyt tässä kuussa Personal traineriksi ja aiemmat nimikkeeni olivat hyvinvointi -sekä kuntosalivalmentaja. Mulla on hirveä liuta haaveita ja suunnitelmia ammattiini liittyen. Olen niin innoissani, että olen viimeisen vuoden aikana, vihdoin, löytänyt sen mitä haluan tehdä. Olin välillä ihan varma, ettei mua kiinnosta mikään. Mutta onhan se hei aika luksusta, että saa harrastuksesta ammatin!

Mulla ei ole tietenkään mitään tarkkaa...

Muijien kuukausi Personal Trainer Joona Valtosen piiskaamina

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Nyt on tullut muijien juoksutreenit pt Joona Valtosen kanssa päätökseen ja voidaan sanoa, että todella antoisa kuukausi on ollut. Ollaan nähty Joonaa neljän viikon ajan kaksi kertaa viikossa aina maanantaisin ja keskiviikkoisin, ja saatu paljon oppia juoksemisen ja kaiken siihen liittyvän suhteen.

Oltais voitu Joonan opastuksella ottaa joku muunkinlainen setti, mutta päätettiin nyt keskittyä...

HYVINVOINTIVINKKI: Ollapa oman itsensä PT

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Vuoden alkuun kuuluu personal trainer tarjous vertailu ja pohdinta, mites sitä itseään tänän vuonna haastaisi. Päädyin tänä vuonna vertailemaan näitä vähän pidemmäksi aikaa ja nyt kun ollaan jo melkein kesässä päädyin kirjakauppaan. Näin siellä hyllyssä Ole itsesi personal trainer -kirjan ja ajattelen nyt tai ei koskaan. Kirjan hinta verrattain pt-tunteihin oli...

Likkojen lenkki tulee taas ja meillä olis arvonnassa lippuja!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Ajateltiin viime vuonna Likkojen lenkki -tapahtuman jälkeen, että ens vuonna uusiksi! Aateltiin myös, että seuraavalla kerralla vois vaikka vähän lenkkeillä ennen tapahtumaakin, että ei tarvis ihan kylmiltään sitä kymppiä juosta. Tässä oli käymässä kyllä just samalla tavalla kun viime vuonnakin, mutta sitten saatiinkin sopivasti apua personal trainer Joona Valtoselta.

...

Viimeistely

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Koska ihan lähellä kisaa ei enää kuntoa juuri kohoteta, keskittyivät juoksuohjelman pari viimeistä viikkoa ennen Midnight Runia lähinnä viimeistelyyn - ja epävirallisesti enemmänkin juoksufiiliksen uudelleen löytämiseen flunssan jälkeen. Ohjelmoidut lenkit olivat:

Juoksuviikko 11

  • Intervalliharjoitus: 10 min kevyt hölkkä + 18 minuutin...

Vauhtia, vauhtia! Juoksuviikko 10

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Kymmenennellä juoksuohjelman viikolla pääsin viimeinkin vauhtikestävyysharjoittelun makuun, kun kohtuu- ja kovavauhtisen juoksun kesto lenkeillä pidentyi kertaheitolla. Odotin lenkkejä todella kiinnostuneena – nyt pääsisin testaamaan, miten juoksu todellisuudessa kulkee ja kuinka kaukana olen 5,5 minuutin kilometrivauhtitavoitteestani Midnight Runilla.

Viikon lenkit olivat:

  1. 25 min hölkkää + 25 min kohtuuvauhtista juoksua
  2. 5 min...

Pages