Taktiikka: miten odotat vapaata pöytää Via Tribunalissa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

 

Via Tribunali on Senaatintorin kupeessa sijaitseva napolilainen pizzeria, joka on tunnettu 1-1,5 tunnin jonoistaan sekä tajuttoman herkullisesta pizzastaan.

Ensinnäkin, pizza on juuri niin mahtavaa, että sitä kannattaa odottaa. Ja se maistuu yhtä hyvältä kuin Napolissa.

Tärkeää on kuitenkin asenne ja taktiikan valinta. Jaan testatun toimintamallin kanssanne:

...

syksyn ensimmäinen, toinen, kolmas (+ pizzaa ja muutosenergiaa)

Ladataan...
ginty gg and the moon

Syyskuun ensimmäisenä en työpäivän jälkeen saa täysin kiinni siitä hetkessä, jossa olen. Pää karkailee sinne tänne, työasioihin, lentolippuihin, häälahjoihin, kauppalistaan, pyykkeihin.

Lähdemme metsään. Näen toisen kerran tänä syksynä kellastuneita koivunlehtiä, ehkä viidesosa lehdistä on vasta antautunut syksylle....

Nyt sitä napolilaista pizzaa!

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Pitkään siitä haaveilin ja vihdoin pääsin siitä nauttimaan jopa kahtena peräkkäisenä päivänä - onneksi kaupungista löytyy jo peräti kaksi napolilaista pizzeriaa! Nyt on siis testattu sekä Torikortteleiden Via Tribunali että Oulunkylän Capperi. 

Huhut ovat pyörineet kaupungilla Pizzeria Via Tribunalin jonojen ympärillä. Ravintola ei ota lainkaan pöytävarauksia, ja kuuleman mukaan pöytää saattaa joutua odottelemaan maanantai-iltaisinkin tuntikaupalla....

Isien tekemää pizzaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Helsinkiin on avautunut viime aikoina useampi tutustumisen arvoinen pizzeria. Koska minun on nykyisin kovin vaikea ehtiä mihinkään uuteen ravintolaan etujoukoissa, olen hyvin tyytyväinen, että pääsimme käymään Töölön uudessa Daddy Greens Pizzabarissa (Humalistonkatu 3) vain päiviä sen avautumisen jälkeen.

Pizzeria on tyyliltään napolilais-...

Lehtikaali ja pizza ne yhteen soppii

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Vaikka kuluva vuosi on ollut monin tavoin hankala ja raskas, on se myös sisältänyt useita ilonaiheita. Kuten sen, että tänä vuonna ötökät jättivät lehtikaalintaimeni rauhaan ja kas, siellä ne pörhistelevät kasvihuoneessa, ojennellen tomerasti komeiksi kasvaneita raajojaan. 

Olin törmännyt internetsissä Soppa 365:n...

Pages