Päiväretki Porvoossa

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Kotimaan matkailu on selkeästi nostanut suosiotaan. Itsekin olen huomannut haaveilevani Suomen ympäri kiertävästä roadtripista, kaupunkilomailusta sekä mökkeilystä. Tässä lähelläkin olisi niin paljon kaikkea nähtävää, silti jotenkin aina kiireellä on sinne ulkomaille asti päästävä. Varsinkin Helsingin kokeminen turistin silmin olisi sellainen to do-asia.

...

Haikon kartano: loma lähellä Helsinkiä

Ladataan...
Urban dreams Urban dreams

Mitä sain syntymäpäivälahjaksi? Unelman!

Yön Haikon kartanossa!!!

Jo pitkään olen toivonut pääseväni Haikon kartanoon kesäisen Hotelli Punkaharjun seikkailun (lue lisää täältä) jälkeen. Se kun ei mennyt ihan nappiin. Tällä kertaa mieheni varasi ihan old school puhelimitse hotellihuoneen ja varmisti, että saamme sen kartanon puolelta.

Miniloma tuli tarpeeseen ja onnistuimme nauttimaan siitä täysin muun muassa erinomaisen...

SMAKU Porvoo 2017

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Smaku on tänä vuonna toista kertaa Porvoossa järjestettävä ruokajuhla/tapahtuma. Ideana on, että ihmiset pääsevät helposti ja suhteellisen edullisesti tutustumaan Porvoolaisiin ravintoloihin (/kahviloihin). Tänä vuonna ravintoloita on mukana 16 (jäätelötehdas mukaan luettuna) ja jokainen mukana oleva ravintola on valmistanut yhden, kaksi tai kolme annosta Smakua varten. Yhden...

Vanhan Porvoon jäätelötehdas

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Vanhan Porvoon jäätelötehdas aloitti toimintansa tänä keväänä. Jäätelöä on myyty kontista/jäätelökojusta keskellä vanhaa kaupunkia ja kontin lisäksi jäätelöpyörä on näkynyt kesän aikana monessa eri paikassa. Valitettavasti Vanhan Porvoon jäätelötehtaan jäätelöitä ei saa kaupoista, joten Porvoon käynnillä kannattaa ehdottomasti pysähtyä jäätelölle.

Samalla kun kävin...

Pages