Punaisten hiusten ylläpito

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

*Postaus sisältää affliate-linkkejä

Hups, tuli pidettyä puolvahingossa lähes kuukauden tauko! Oon ollut jonkun aikaa vähän ahdistunut bloggaamisesta, tuntunut jotenkin vaikealta palata kirjottamaan. Nyt vihdoin aloin taas tuntea innostusta koko hommaa kohtaan ja tein kunnon pläänin tulevaa varten. Puhelimesta löytyy nyt lista postausideoita ja tavoitteena on aloittaa tasainen julkaisutahti. Joka tapauksessa, siirrytään postauksen oikeeseen aiheeseen!

...

Pitovaikeuksia eli pahuksen punainen

Ladataan...
Hulmuhelmahumanisti Mekotusta

Punaiset hiukset. Kivan näköiset, vaan vaikeat hoidettavat. Punainen tarttuu ainakin itselläni hiukseen hyvin vaihtelevalla menestyksellä ja värin kesto - se on mitä on. Pää on huonon värin ja huolimattoman hoidon jäljiltä hetkessä kulahtanut. Värjäsin hiukseni viimeksi noin kuukausi sitten, ja väri on vielä hyvinkin kohtuullisessa kunnossa, kuten alla olevasta kuvasta voi huomata. Hienoinen juurikasvu yrittää kovasti puskea esiin, vaan ihana märkään maantiehen mätsäävä oma värini on...

Lyhyttä ja punaista

Ladataan...
elisayk Love at first cut

Moikka! 

On lähtenyt hyvin käyntiin työt uudessa paikassa! Lisää vaan asiakkaita niin olen enemmän kuin onnellinen ;)

Tämän päivän töistä ajattelin esitellä tämän lyhyen leikkauksen, johon tehtiin myös värjäys.
Ennen- kuvaa en valitettavasti muistanut ottaa, mutta lähtötilanne oli ylipitkä lyhyt malli jossa oli n. 3 cm vaalea tyvikasvu ja vanha hyvin haalistunut punainen.

Leikattiin sivuilta reilusti lyhyemmäksi ja päälle jätettiin pituuksia, pääliosaa on tarkoitus...

Pikapäivitys punapäältä

Ladataan...

Taannoin kaipasin punaisia hiuksiani ja maailmaa. Punaiset hiukset sain takaisin tänään. Maailmalle olen päättänyt lähteä lokakuussa.

Sitä ennen opettelen kehonhallintaa salsakurssilla ja argentiinalaisen tangon kurssilla. Siinä voin samalla opetella näkemään maailmaa ihan eri tavalla kuin olen tottunut.

Tämäkin vuosi tulee olemaan oppimista. Oletettavasti eniten...