Vaalea ja vaniljainen raparperivispipuuro

Ladataan...
Ian Iris

Vaikka kesä antaa yhä odottaa on raparperikausi silti jo käsillä. Se tuskin on jäänyt kenenkään huomaamatta. Vaikka raparperia ei kasvaisikaan omalla pihallasi tuskin olet voinut välttyä lehden kuin lehden sivuilta löytyvistä raparperiaiheisista resepteistä taikka vähintäänkin ohimenevältä vilkaisulta kahvilan kakkuvitriiniin.

 

...

Hakusessa tattarituorepuron resepti?

Ladataan...
Ian Iris

”Tuorepuuro tattari, tattarin kulutus Suomessa, tattarin idätys, idätetty tattaripuuro, tattaripuuron terveellisyys, tattarin huuhtelu, tattaripuuro…” Edellä mainittu listaus on Googleen syötettyjä hakuloruja, joilla ihmiset ovat päätyneet selailemaan blogini sivuja.

Google Analyticksin otin käyttöön jo vuoden vaihteessa, mutta vasta hiljattain päädyin...

Kaurainen purnukkapuuro

Ladataan...
Ian Iris

Parivuotta sitten jääkaapistani sattui harva se päivä löytämään tekeillä olevan purnukkapuuron kiireisiä aamuja taikka energisoivia välipaloja varten. Tuorepuurokauteeni tuli kuitenkin stoppi nimeltä maidottomuus. Luulin kauan, että tuo makumaailma olisi taakse jäänyttä aikaa, mutta onko ongelmaa, jota äiti ei ratkaisisi. Äiti toi kaupasta kokeeksi kaurajogurtin.

Lue...

Jægersborggadenin dahl – lämmin, täyteläinen ja hellivä

Ladataan...
Ian Iris

Asun (vielä ihanan hetken) Kööpenhaminan ihanimmalla kadulla, Nørrebron Jægersborggadenilla, aivan suosikkikahvilani GRØD:n yläpuolella. Kyseiseen kahvilaan minun tulee kuitenkin mentyä aivan liian harvoin, kun yksin en sinne tohdi mennä. Kyseessä ei ole mikä tahansa kahvila, vaan sympaattinen puurokahvila, joka tarjoilee erilaisia puuroja ja risottoja aikaisesta aamusta ilta myöhään.

...

Nyt tai ei koskaan – Lopeta sokeri

Ladataan...
Ian Iris

Kaksi viikkoa sokerittomuus kokeilua on nyt kolmannen viikon tienhaarassa. On aika tehdä päätös ja luovuttava sokerista kokonaan. Nyt katkaistaan kerrasta. Jos olet kuitenkin jo vähentänyt sokeria ja lisännyt hyviä rasvoja, matka sokerittomuuteen ei ole enää niin pitkä ja haastava, miltä se saattaa kuulostaa.

Kuluneet kaksi viikkoa ovat sujuneet minulta yllättävän hyvin...

Ennen päivän alkua

Ladataan...
Ian Iris

Aikaiset talviaamut kietoutuvat pimeyden, kylmyyden ja hiljaisuuden verhoon. Vaikka lämmin petisi houkuttelee sinua vastustamattomasti takaisin, päivän aloittaminen ennen päivän saapumista voi tehdä sinusta valmiimman kohtaaman auringon kanssa nousevat haasteet. Aikaiset aamut eivät ole etuajassa töihin kiiruhtamista taikka sosiaalisen median kimpoilevia viestejä varten. Ne voivat odottaa...

Pages