Satokauden tilinpäätös

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Puutarhamökkikausi päättyi virallisesti viime viikkoon. Mökillä kyllä käydään vielä puuhastelemassa silloin tällöin, mutta vedet on jo katkaistu. Nyt on siis paikallaan luoda katsaus päättyneeseen satokauteen ja pohtia, mikä toimi ja mikä ei.

Aloitetaan parhaasta onnistumisesta: kasvihuonekurkuista.

Kurkut kasvavat kasvihuoneessa erinomaisesti....

Hei hei tomaateille ja kurkuille!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kasvihuoneen kausi päätttyi tänään.

Tomaattien ja kurkkujen varret olivat jo alkaneet kuihtua, mutta joitain raakileita oli vielä jäljellä. Loput vietiin kotiin kypsymään.

Tyhjensin tytön kanssa kasvihuoneen kasveista.

...

Syysvieraita puutarhamökillä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Syyskuun viimeiset viikonloput ovat myös viimeisiä mökkiviikonloppuja. Vietimme tämänkin viikonlopun siis Herttoniemessä kukkien taimia istutellen ja omenoita keräillen. 

Saimme myös vieraita, kun ystävämme Eve ja Lasse tulivat pyörähtämään suloisen tyttärensä kanssa. Eve ja Lasse ovat monille tuttuja omasta...

Todisteita mökkiremontin etenemisestä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Huhut pienestä remonttiväsymyksestä ovat... no... aivan totta. Kesä-heinäkuussa mökkiremonttia tuli tehtyä niin intensiivisesti, että nyt on ollut kiva tehdä aivan muita juttuja, ja kun kasvihuonekaan ei vaadi enää kastelua parin päivän välein, mökillä on tullut käytyä harvemmin. Tässä kuitenkin todiste siitä, että homma etenee, sillä remonttifirmamme on päässyt jatkamaan töitään ja sähköasentajakin on vieraillut mökillä jo muutaman kerran!

...

Syksyn tuntua ilmassa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänään tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että syksy on lähestymässä. Sateisen aamun jälkeen iltapäivä oli hyvin lämmin ja aurinkoinen, mutta tuulessa oli selvä tuntu siitä, että kesä alkaa olla ohi. Myöhäisen iltapäivän aurinko paistoi matalammalta ja keltaisemmin, ja varjot olivat pitkät.

Syksyn lähestymisen näkee myös...

Paluu SketchUpin pariin

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Juuri tällä hetkellä tuntuu ihmeelliseltä, että olemme koskaan saaneet tehtyä omassa kodissamme isoa keittiöremonttia. Keittiö siirrettiin silloin kokonaan toiseen huoneeseen, ja uuteen keittiön piti tehdä satoja isoja ja pienempiä päätöksiä ja valintoja.

Vaikka mökin keittiöremontti on paljon pienempi ja helpompi kaikin puolin, päätöksien tekeminen tuntuu yllättävän vaikealta. Tässäkin remontissa keittiö siirtyy toiseen paikkaan, ja vedämme myös ensimmäistä kertaa ikinä...

Pages