Ja niin minusta tuli vapaa

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Hoitotahojen (ja viisaiden läheisteni) toimesta minulle kerrottiin moneen kertaan tilanteissa, (joissa sain pahasti ihmissuhteista takkiini) - sinun täytyy oppia rakastamaan itseäsi, ennen kuin voit rakastaa muita. 

Usein ajattelin, että ihan oikeasti, miten tuo on mahdollista? Yhtäkkiä alkaa tosta noin vaan rakastaa itseään? Ja...

täydellinen onni

Ladataan...

Aamuyöllä klo01.20 meidän maailmamme mullistui täysin. Keskiviikkona aloitettu käynnistysmaraton loppui pienen, ihanan, äärettömän kallisarvoisen ja rakkaan pitkätukkaisen peikonpoikasen syntymään.

Meillä on maailman ihanin pieni tyttö. <3 Mitkä sydäntä pakahduttavan ihanat terveiset taivaasta! 

Meillä on ihan oikea, elävä vauva. Meidän perheen 12.lapsi on luonamme, hengissä, sylissä. 

Samana päivänä, jolloin kaksi vuotta sitten jouduin kohdunulkoisen raskauden takia...

nyt mennään

Ladataan...

Tultiin aamulla käynnistyskontrolliin. Käynnistys aloitettiinkin samantien. 

Nyt makaan omassa huoneessa potilasranneke ranteessa ja mietin, millaiseen pyöritykseen sillä pääsemmekään. Osa laitteista ainakin tekee kipeää. 

Vauva voi hyvin. Kipeät supistukset  lisääntyvät koko ajan. Aurinko paistaa.

Pelottaa, hirvittää, jännittää ja yhtä aikaa on levollinen olo. En malta odottaa, että saan tytön syliin. 

Toivon, että kaikki voisi mennä hyvin. Nyt. Ollaan jo niin...

Voiko itsenäinen nainen sanoa, että miehen kainalossa on turvallista?

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Me ollaan luettu F:n kanssa ”Kuinka minusta tuli rohkea? -kirjaa”, jonka toi tuliaisikis hänelle viikonlopun Turun kirjamessuilta. Kirja on tempaissut meidät molemmat mukaansa niin, että kirja on koluttu jo melkein loppuun. Minun ja A:n lukemien iltasatupätkien jälkeen kun tyttö on lukenut kirjaa vielä itse niin myöhään, että...

Nyt.

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Olen tarvinnut pienen hengähdystauon.

Olen käynyt täällä kyllä lähes päivittäin, avannut alustan ja tuijottanut tyhjää - tekstiä ei synny. Yleensä saavun tänne kirjoittamaan suorastaan palavasta halusta. Jostain voimakkaasta intuitiivisesta tarpeesta tuottaa tekstiä, saada sanoiksi se, miltä sisälläni tuntuu. Nyt tilanne on ollut itselle hiukan omituinen...

Onni

Ladataan...
Celinda Write it out

Onneen ei tarvita paljon. Riittää yksi sateinen lokakuun ilta, lämmin läppäri sylissäni ja hänen hyräilynsä viereisessä huoneessa, omissa puuhissaan. En tiedä tekikö onnen tämä kotoisa arkisuus vai kolmen kupin jälkeinen kahvitrippi, johon kofeiiniin tottumaton elimistöni lähti leijailemaan, mutta leikitään, että se on tuo ensiksi mainittu.

 

Olen vähän maanantaikappale ja monessa asiassa epäonninen, mutta rakkaudessa sain kerralla jättipotin. 

Jotkut kaipaavat...

rakas vauva. tulisit jo. terveisin äiti

Ladataan...

Tilannepäivitys. Olemme edelleen yhtä. Tässä viime ja tällä viikolla on ollut tilanteita, jolloin olemme jo ehtineet riemuita, että NYT se erkaantuminen viimeinkin tapahtuu. No ei ole tapahtunut.

Viime torstaina oli viimeinen neuvola ennen synnytystä. Kaikki oli hyvin, puhuttiin imetyksestä ja kuunneltiin sydänääniä. Meitä on siunattu ihanalla terveydenhoitajalla, jonka kanssa on hyvä keskustella ja joka aktiivisesti kyselee. 

Torstaina illalla käytiin näytillä lapsiveden menon...

Joka päivä on ystävänpäivä

Ladataan...

Olen siinä mielessä saamarin onnekas ihminen, että minulla on elämässäni todella monta helvetin hienoa ihmistä. Vain muutaman kanssa minulla on jonkinlainen biologinen yhteys, suurin osa rakkaistani, minun ihmisistäni ovat ystäviäni ja kavereitani.

Siinä missä jokainen ystävä on erilainen, on myös erilaisia ystävyyksiä.

...

Milloin viimeksi sanoin itselleni rakastavani itseäni?

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Olen vuoden vaihtumisen jälkeen huomannut pohtivani paljon asioita. Nauttinut niistä syvällisistä keskusteluista, jotka usein osuvat yön pikkutunneille. Joskus saatan istua bussissa ja uppoutua omiin ajatuksiin niin, että ajan pysäkin ohitse. Välillä aamulla herätessä parannan pääni sisällä maailman.

Montenegrossa ollessa Nikke esitti yhtenä iltana kysymyksiä jotka liittyivät omaan elämään sekä omaan ajatteluun itsestämme. Näitä jäin...

Pages