Varjoista valoon

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Terapeuttini sanoi muutama viikko sitten minulle mieleenpainuvasti, että ilman auringonpaistetta ei myöskään ole varjoja. Meillä kaikilla on oma "dark side" halusimme tai emme. Jotta meillä on valo, meillä on oltava myös se pimeys. Varjoisa puoli. Minusta ajatus on lohduttava.

Pyrin itse aina näkemään ihmisissä valon. Vaakkumaton hyväuskoisuus kanssaihmisiin saattaa joskus tehdä sen, että se sumentaa liikaa. Ettei näe koko totuutta (tai ei halua nähdä), kun näkee...

Meidän parisuhteen raha-asiat

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Muutamat ovat kertoneet bonganneensa kommenttini Julia Thurénin Kaikki rahasta -kirjasta koskien parisuhteeni raha-asioita. Meillä on tosiaan aviomieheni kanssa yhteiset rahat, ja on ollut aika lailla koko seurustelumme aikana.

Tämä herättää monissa ihmisissä kummaksuntaa, ja ymmärrän sen täysin. Luulen, että jos olisimme tavanneet Ferhatin kanssa myöhemmin,...

synninpäästö korvikeäidille

Ladataan...

Korvikeäiti tässä hei. Olen viimein päässyt sinuiksi tämän todellisuuden kanssa. Ja antanut itselleni synninpäästön siihen liittyen. Minä yritin, se riittää. 
 
Meidän imetystaival on ollut kivinen ja kuoppainen. Tällä hetkellä vauva syö 1-2 kertaa päivässä rintaa ja loput pulloa. 
Miten tässä näin kävi? 
 
Me jouduttiin vauvan kanssa erilleen heti salista. Vauva elvytyshuoneeseen ja minä leikkuriin. Vauva oli ekat vuorokaudet teholla eikä jaksanut imeä. Minä...

33 asiaa minusta -aviomies vastaa

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Tämä haaste oli mitä mainioin myös raskauden väsyttämään bloggailuun, pystyi delegoimaan äänen aviomiehelle. Ja se ääni oli hyvä, yllätyin monesta vastauksesta ja lukeminen oli hauskaa. Tässä siis totuus miehen suusta.

 

1. Mitä oikeasti ajattelit minusta ensitreffeillämme?

"Oho, onpas meillä paljon yhteisiä juttuja ja näkemyksiä."

 

2. Nauranko vitseille,...

Mistä löytää seuraa itselle? Parhaat deittisivustot

Ladataan...

Moni ihminen on yksinäinen elämässään, eikä tiedä että juttuseuraa, deittikaveria, tai jopa todellisen rakkauden voi löytää internetin syövereistä. Netti on pullollaan erilaisia deittipalveluita, joista parhaat tarjoavat erittäin hyvät mahdollisuudet jopa sen oikean löytämiselle. Tässä blogipostauksessa esittelen muutamia internetistä löytyviä palveluita, sekä mahdollisia sudenkuoppia joita vältellä. 

Eri-ikäisille ihmisille on tarjolla useita eri palveluita. Esimerkiksi 50PlusMatch...

ensimmäinen isänpäivä

Ladataan...

Vauva käpertyy isän rintakehää vasten pienelle kippuralle. Isä silittää suurella kämmenellään hellästi, hiljaa, vauvan selkää, tukee päätä, silittää peikkotukkaa. Isän kasvoilla näkyy viime öiden väsymys, mutta myös ihan ääretön rakkaus. Siinä he ovat, sylikkäin. Isä ja tytär. Minun elämäni suurimmat kiitoksenaiheet ja rukousvastaukset.

Saatan itkeä hieman. Onnenkyyneleitä nousee silmiin, kun katson noita kahta tuossa vieressä. Niin suloiset, levolliset. Niin kauniit! 

Ihan...

syli täynnä

Ladataan...

Syli on täynnä. 

Ihmettä. Rakkautta. Huolta. Kiitosta.

Syli on täynnä.

Onnea. Iloa. Murhetta. Riittämättömyyttä.

Syli on täynnä, niin täynnä, että välillä minä unohdun. En muista syödä. En ehdi suihkuun. En jaksa siivota. Tuuditan pientä huutavaa, lohdutan pientä kiljuvaa. Pidän sylissä, ihmettelen ilmeitä, alistun tutkivan katseen alle, perin juurin tutkittavaksi. Yritän olla kärsivällinen, kun maitoa ei tule niin paljon, kun olisi tilattu. Otan vastaan huudon,...

Sydän vähän kallellaan

Ladataan...
rilla Hymyillen.

Moikka! 

Hän on täällä. Kun aloitan kirjoittaa tätä postausta, kello on varttia vaille kuusi aamulla ja pieni tuhisee tissiä vasten. Mulla on kamala nälkä ja päässä suhisee. Väsyttää. 

31.10.2018 klo 13.41 meidän maailma mullistui kun saimme pienen rääkyvän tyttömme. Synnytys oli pitkä ja rankka, 22 h. Mutta palkinto siitä jotain niin ihmeellistä!...

Pages