Millainen ihminen on menestynyt?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Olen keskustellut viime aikoina läheisteni kanssa paljon menestyksestä - vain ymmärtääkseni että se tarkoittaa eri ihmisille eri asioita.

Tajusin että mun silmissä ihminen on menestynyt silloin kun hän tekee sitä mitä rakastaa. Esimerkiksi töissä, jos saa toteuttaa itseään ja hyödyntää omia intohimojaan tai sitten esimerkiksi vapaa-ajalla harrastusten parissa. Kaikki eivät halua...

ihan lomalla ja valmis vauvaan

Ladataan...

Virallinen äitiysloma alkoi tällä viikolla. Kesäkuusta asti olen ollut sairaslomalla, joten johan tässä on ehditty lomailla. Mies on työmatkalla, koira hoidossa ja minä kaikkien mielenterveyden ja -rauhan ylläpitämiseksi vanhempieni luona. Ihan siltä varalta, että neiti päättäisi syntyä jo nyt. 

Tällä viikolla on eletty jännittäviä hetkiä. Sunnuntaina käytiin synnytysvastaanotossa supistusten takia, kun niitä oli ollut kipeinä ja napakoina 4h putkeen. Lääkäri tutki ja totesi kaiken...

Seuraava askel

Ladataan...
Aamuisin Valossa

Kiertopäivä kaksi.

Myönnän, olin syvällä, yhden illan ja puoli päivää, sitten jotenkin taas täällä, läsnä ja kirkkaana.

Itkiessäni hoin mielessäni tällaista lausetta: me tultiin kauas hakemaan sinua, me tultiin niin kauas. Ajatus siitä, että tämä olisi hakureissu, se jotenkin antaa energiaa ja auttaa. Lapsellista? Ehkä. Otan...

Kannattaako naimisiin mennä?

Ladataan...
SariannaÖ Sarianna Ö.

Yleisesti puhutaan, että noin puolet avioliitoista päättyy eroon.  Tilastokeskuksen mukaan vajaa 40 prosenttia ensimmäisistä avioliitoista päättyy avioeroon. Jos onnistumisprosentti on 50-60, kannattaako avioliittoa edes solmia? Mehän olemme vuoden sisään menossa naimisiin, joten loogista varmaan on ajatella, että meidän mielestä kannattaa. Ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa. Naimisiinmenolle voi olla monia eri syitä ja ne voivat olla enemmän tai vähemmän järkeviä. Monen palasen pitää olla...

Tervetuloa!

Ladataan...
SariannaÖ The Ö Wedding

Heips ja tervetuloa The Ö Wedding -hääblogin pariin!

Päätin sulhaseni siunauksella alkaa kirjoittamaan hääblogia, joka toimii kuin päiväkirjana ja muistona häistämme, joita juhlitaan ensi kesänä 3.8.2019. Häitä on jo tovin suunniteltu ja homma alkaa tuntua todelliselta, sillä aikaa on enää alle vuosi ja isoimmat varaukset ja linjaukset on tehty. 

 

...

kotiin

Ladataan...

Eilen saatiin viimeiset kortisonit. Supistusten estolääkkeestä luovuttiin, koska se aiheutti niin kovan päänsäryn ja hirvittävän pahoimvoinnin, mikä provosoi supistuksia kiitettävästi.

Pienen sykkeet ovat olleet priimaa. Nesteytystä ja lepoa saatuamme supistukset asettuivat, niitä ei enää tule tauotta. Ultrassa kaikki oli hyvin, vauva ihana vilkas itsensä. 

Saimme luvan tulla kotiin. Loppuviikko pitää himmailla, ensi viikolla saa olla normaalisti. Toivotaan, että kohdunkaula...

odota vielä hetki

Ladataan...

Että sellainen päivä. Supistukset tosi kipeinä 2min. välein. Käyrä olikin yllättävän tiivis. Ihana kätilö tsemppasi, että ollaan jo hyvillä viikoilla ja sanoi koko sairaalan odottavan meidän kanssamme. Se tuntui hyvältä. Näiden mutkavuosien jälkeen niin moni elää tätä odotusta todeksi meidän kanssamme ja odottaa sitä hetkeä, jolloin Pieni saapuu syliin. 

Pieni voi hyvin; sykkeet hyvät ja tasaiset. Painoa 2400g.

Ottivat osastolle, Pieni saa kortisonia vahvistamaan keuhkoja...

Tällaista on rakastua kolmekymppisenä!

Ladataan...

Viime viikonloppuna meillä oli A:n kanssa pitkästä aikaa viikonloppu niin, että olimme kaksin. Tai no toki myös ystävien kanssa, mutta sillä tavalla kaksin, että pystyimme tekemään käytössä mitä tahansa. Antamaan toisillemme huomiota ja pitämään toisiamme ykkösenä ennen kuin se todellinen ykkönen tuli taas sunnuntai-iltana kotiin.

Jos miettii meidän...

lupaus tytöstä

Ladataan...

Kasvukontrolli takana. Kaikki hyvin! Olo on huojentunut ja onnellinen. 

Vauva painaa rapiat 2,1 kg. Virtaukset hyvät. Sykekäyrä erinomainen. Vatsa hieman pömppö insuliinihoitoisen gdm:n vuoksi, mutta on kuulemma normaalia. 

Synnytyksen käynnistyksen suunnittelu 3 viikon päästä, silloin lyödään päivä lukkoon. Ei tarvinnut edes vääntää, saimme luvan keskenmenohistoriallamme ja toiveesta saada elävä vauva syliin. <3  Kipulääkkeet on tarkastettu. 

Saimme lisäksi lupauksen...

Yhteenmuuton ulottuvuudet

Ladataan...
SariannaÖ Sarianna Ö.

Muutimme mieheni kanssa yhteen reilu puotta sitten. Yhteenmuutto ehti olla kiikareissa aika pitkään ja käytännön syistä se siirtyi jatkuvasti vuodella eteenpäin, kunnes tuo lähes maaginen epätodelliselta tuntuva hetki koitti viime joulukuussa. Yhteen muuttaminen ja yhdessä asuminen on siis ollut elämässä aika paljon tapetilla (oikeasti onneksi maalatuilla seinillä) viime kuukausina ja siksi siitä halusinkin sanan jos toisenkin kirjoittaa.

On huvittavaa, miten toiset ihmiset tuntuvat...

Pages