Hymyntäytteinen viikonloppu: Ensimmäiset kilpailut ja vapaapäivä

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Aamulla väsytti niin paljon, että hyvä kun silmät pysyi auki seistessä. Vaikka maanantait oon pyrkinyt pitämään täysin vapaapäivinä, niin tänään herätyskello soi 7:20. Kuten instagramin puolella tuli selväksi, remonttimiehet porasivat reiän seinään. Sen seurauksena on tullut muutama yö nukuttua sohvalla ja tänään oli se päivä, kun seinä korjattaisiin. Pieni ärsyyntyneisyys ei kuitenkaan haittaa, sillä koko viikonloppu tuli oltua yhtenä hymynä.

...

Päiväretki Porvoossa

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Kotimaan matkailu on selkeästi nostanut suosiotaan. Itsekin olen huomannut haaveilevani Suomen ympäri kiertävästä roadtripista, kaupunkilomailusta sekä mökkeilystä. Tässä lähelläkin olisi niin paljon kaikkea nähtävää, silti jotenkin aina kiireellä on sinne ulkomaille asti päästävä. Varsinkin Helsingin kokeminen turistin silmin olisi sellainen to do-asia.

...

Saapuminen Lissaboniin

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Matkalaukku odottaa edelleenkin purkamista, työjutut loistavat tekemättömyydellään, silti istun tässä koneen ääressä selaillen viimeviikon matkakuvia. Reissu oli ehdottomasti yksi tämän vuoden odotetuin asia. Ajattele jotain idolia/julkkista/henkilö jonka haluaisit tavata kaikista eniten. Se odottelun ja jännityksen, mutta myös onnellisuuden sekaiset fiilikset kuvaavat parhaiten tuota fiilistä, joka minulla reissussa suurin osa ajasta oli.

...

Lähtötunnelmissa

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Laukut on pakattu ja aletaan olla ihan lähtövalmiita. Päivä on ollut yhtä odottelua. Useaan otteeseen tarkistettu että liput on varmasti kunnossa ja passi tallella. Huomenna onkin lähtö kotoa 4:30 kohti lentokenttää. Muista edes koska on viimeksi tullut lennettyä näin aikaisin.

Pakkaaminen tuotti kovia tuskia. Ei todellakaan ole minun juttuni,...

Parhaat sushit: Sushibar + Wine

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Myönnän jossain vaiheessa syöneeni todella paljon ulkona. Valehtelematta saatoin viikon aikana käydä viisikin kertaa ulkona syömässä, kotona tein ruokaa vain pariksi päiväksi. Samaan aikaan ihmettelin rahanmenoa. Kun tarpeeksi kauan on ulkona syönyt, alkaa kuitenkin se kotitekoinen ruoka kiinnostelemaan. Nyt olenkin kokkaillut oikein...

Brunssi Southparkissa

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Kävimme tyttöporukalla juhlistamassa Aadan syntymäpäiviä brunssin merkeissä. Aadalla oli paikka valmiina mielessä, kukaan meistä muista ei ollut kuullutkaan Southpark nimisestä paikasta. Itselle tuli vain mieleen MTV:llä pyörivä ohjelma ja alitajuntaan lävähti Cartman ahmimassa ruokaa.

Ajatuksena oli käydä pyyhkimässä tuo mielikuva pois päästä ja tsekkaamassa millaisesta...

Kesä'18 1/2

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Syksy on lähtenyt kovalla vauhdilla liikkeelle ja ajatus kesästä tuntuu jo kaukaiselta. Välillä kuitenkin arjen keskellä huomaan kuinka muistuu yksittäisiä hetkiä mieleen menneestä kesästä. Näitä hetkiä muistellessa olenkin pohtinut sitä, voiko samaan aikaan tuntua siltä että kesä oli todella pitkä, mutta kului ihan hujauksessa? Ristiriitaa kerrakseen.

...

Pages