Pienikin irtiotto arjesta tekee hyvää

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Luin viime vuoden joulukuussa Vinkkipankki-blogin postauksen Pärnussa sijaitsevasta Hedon Spa -kylpylästä ja kylpyläintoilijana ilmoitin saman tien miehelle, että tuonne on vielä päästävä. (Näköjään olen sen kyseiseen blogiin myös tuolloin kommentoinut). Siitä lähtien tuon kylpylähotellin kotisivut ovatkin olleet tallennettuina tietokoneemme kirjanmerkkeihin, mutta sopivaa ajankohtaa...

Lemppariraflat & alekoodi Foodoraan

Ladataan...
Urban dreams Urban dreams

Yksi asia mitä arvostan nykyään kovasti on palvelu. Oli se sitten sitä, että menen kauppaan ja pyydän myyjältä suoraan apua vaateostoksiin tai mihin tahansa muuhun liittyen. Kun sitä tarvitsen, se merkitsee minulle säästettyä aikaa. 

Sama koskee ruokaa. Arkena teen kaikkea ruokaa, jonka laittaminen kestää alle 20 min. Harvemmin sitä paitsi nykyään enää teen mitään: syön töissä niin hyvin.

Maksan kuitenkin mielelläni siitä, että joku tekee minulle iltaruokani tai viikonlopun...

Helsingin kivoimmat lounaspaikat juuri nyt

Ladataan...

Kun työskentelin aikoinaan opettajana, harmittelin hieman sitä, että kyseisessä työssä ei ollut mahdollisuutta käydä lounailla muualla kuin kouluruokalassa, yhdessä oppilaiden kanssa. Lopetettuani opettajan työt työskentelin puolestaan jonkin aikaa työpaikassa, joka sijaitsi hyvin syrjässä, käytännössä teollisuusalueella, eikä siellä ollut kuin yksi ainoa paikka jossa käydä lounaalla.

Joten nyt, kun olen töissä aivan Helsingin keskustassa, tuntuu lounailla...

Wino - illallista ja superhyvää samppanjaa Kalliossa

Ladataan...
Urban dreams Urban dreams

Illastin kahden pitkäaikaisen ystäväni kanssa viikonloppuna Kallion Winossa. Wino on ravintola ja alkuviinibaari, jossa yhdistää kiinnostava viinivalikoima ja fine dining -tasoinen bistroruoka. Jo ennestään olin kuullut Winon viineistä. Ravintola kertoo verkkosivuillaan, että tarjolla on viikoittain vaihtuva kattaus vanhan maailman natural-viinejä. 

Alkuun piti siis ehdottomasti tilata samppanjaa (15 e à lasi). Ja voi...

Ei tullut oopperaa, tuli illallinen The Wayssa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olisitpa nähnyt ilmeeni eilen, kun olin noutamassa lippuja illan oopperaesitykseen. Olin varannut lipun uuteen Pikaparantola-oopperaan ja saanut loppuun varattuun esitykseen vielä edellisenä päivänä järjestymään lipun myös Rouvalle.

Saavuin oopperan lippumyymälään puoli seitsemän jälkeen noutaakseni liput - ja kävi ilmi, että esitys oli alkanut jo kymmenen minuuttia aiemmin. Voihan... Näinkin siis voi käydä. En sitten tullut tarkastaneeksi alkamisaikaa, ja oletin oopperan...

Pages