Saako somesta vertaistukea vai vääristääkö se tavallisen elämän?

Ladataan...
InesSay Ines Says

Ikuisuuskysymyshän tämä on, mutta kirjoitanpahan silti.

Ennen katseltiin tv:tä, nykyään samaa mielihyvää haetaan ajallisesti kenties saman verran somen kautta. On blogeja, somekanavia, tubettajia, snäppäilijöitä, twiittaajia, piittailijoita, niittailijoita, you name it!

Olen omissa epävarmoissa fiiliksissäni  huomannut uppoutuvani syvästi blogien...

Rehellisen täydelliset viikonloppuaamut

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Yhteistyössä Evoke

Heräsin aurinkoiseen aamuun, valo leikitteli makuuhuoneen seinillä. Makoilin raukeana viileissä egyptinpuuvillalakanoissani, kuulostelin keittiöstä kantautuvia ääniä: mies oli jo noussut ja laittanut kahvin tippumaan. Proteiinimehua juodessani pysähdyin katselemaan pihapuussa kisailevia oravia ja minut valtasi ääretön kiitollisuus. Kiitollisuus siitä että sain olla juuri tässä, juuri nyt.

...

Mitä treeneissä oikeasti tapahtuu

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Tervetuloa meidän todellisiin treeneihin:

Keskiviikkoaamuna oletan, että treeneihin tulee viisi ihmistä. Sitten yksi peruu ja kolme uutta ilmoittautuu. Se ei haittaa, tarkoitus oli tehdä jokaisen kanssa sitä, mitä kukin on vailla, joten voin soveltaa.

Kipitän pää hiessä bussiin huomatakseni siellä, että olisinkin saanut kyydin. Bussi on tapansa mukaan myöhässä, mutta niin on melkein puolet vikeltäjistäkin. Onneksi osa on ollut ajoissa ja hakenut varusteet maneesiin.

Yksi...

Maanantaihatutus - vai?

Ladataan...
maihannele Haiheita

Taivas on tympeän harmaa, vihmoo alijäähtynyttä vettä. Herään 45 minuuttia liian myöhään, hiukset eivät ehdi edes kuivua suihkun jäljiltä ennen kuin on riennettävä bussiin. Vetäisen kaapista niskaani ne iänikuiset luottovaatteet, joihin turvaudun ihan liian usein. Ja joudun vielä juoksemaankin viimeiset kymmenen metriä bussille, koska lähdin liian myöhään...

Pessimistikin voi toivoa parasta

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Minulle on oikeastaan koko elämäni osoitettu epäkohtia, jotka minun pitäisi muuttaa. Lapsena ympäristö tottakai osoittaaa, kuinka pitäisi käyttäytyä, olla ja elää. Ala-asteella mukaan tuli kiusaaminen ja sain päivittäin kuulla, mikä kaikki minussa on vialla. Yläasteella jatkettiin samalla linjalla, sekä kotona että kylillä. Vielä nyt aikuisenakin joudun aika usein tilanteeseen, jossa minun persoonani, tapani ja käyttäytymiseni kyseenalaistetaan ja tuodaan negatiiviseen valoon...